BOLU AK GENÇLİK TAKDİR TOPLUYOR

AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları üyeleri, koronavirüs nedeniyle sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş ve üstü için seferber oldu. Başkan Samet Kocadağ liderliğindeki üyeler kapı kapı dolaşarak vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor.

2 Nisan 2020

AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, koronavirüsün insanların yaşına bakmadığını ve herkesin risk altında olduğunu belirterek, “Özellikle yüksek risk altında olan yaşlılarımızı koruyalım. Onlara saygıyla, hürmetle yaklaşalım. Gençlik Kolları teşkilatı olarak komşularımız için başlatmış olduğumuz komşuluk seferberliği ile 65 yaş ve üstü büyüklerimize meyve ikramında bulunarak; sorunlarına çözüm ortağı olmaya çalıştık. Tüm genç kardeşlerimize buradan çağrımdır. Yaşlılarımıza hassasiyetle yaklaşalım, onlara yardımcı olalım! İnanıyorum ki bu salgını da birlikte yeneceğiz.” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir