BOLU’DA SOKAK HAYVANLARI UNUTULMADI

İlimizde, yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için hayvan barınakları ve önceden tespit edilen noktalara ilgili kurumlar tarafından mama, yem, yiyecek ve su bırakıldı.

BOLU’DA SOKAK HAYVANLARI UNUTULMADI
8 Nisan 2020

İçişleri Bakanlığı’nın Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında yayınladığı genelge doğrultusunda Atatürk Orman Parkında, Bolu Valiliği koordinesinde Doğa Koruma ve Milli Parklar Bolu İl Müdürlüğü, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Veteriner Hekimler Odası, Bolu Belediyesi Hayvan Hakları Komisyonu ve Hayvan Koruma Dernekleri işbirliği ile sokak hayvanları için mama bırakıldı.

Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında minimize olan sosyal hayat sebebiyle sokak hayvanları için daha az yiyecek bırakılabileceğinden hareketle İçişleri Bakanlığı tarafından,81 il valiliğine gönderilen genelgede; salgının yalnızca insan hayatını değil, sokak hayvanlarının hayatını da olumsuz etkilediği, hayvanlar için yiyecek bulma zorluğu ortaya çıktığı kaydedildi.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge sonrası, Bolu’da da Doğa Koruma ve Milli Parklar Bolu İl Müdürlüğü, Tarım ve Orman il müdürlüğü, Veteriner Hekimler Odası, Bolu Belediyesi Hayvan Hakları Komisyonu ve Hayvan Koruma Dernekleri işbirliği ile Atatürk Orman Parkında sokak hayvanları için mama bırakıldı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir