ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARI AĞUSTOS'TA TAMAMLANACAK

UEFA, bu sezonun ertelenen Şampiyonlar Ligi maçlarını Ağustos ayında tamamen noktalamayı planlıyor. UEFA'nın hedefi, kalan 17 maçı 3 haftaya sıkıştırarak turnuvayı tamamlamak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARI AĞUSTOS'TA TAMAMLANACAK
21 Nisan 2020

Koronavirüs salgını tüm dünyada birçok sektöre büyük darbe vururken spor ve başta da futbol etkilenen en büyük alanlardan biriydi.

Yerel liglerin yanında UEFA Avrupa Ligi'nde de takvim karmaşası ve belirsizlik devam ediyor ancak Şampiyonlar Ligi için kararın verilmek üzere olduğu belirtiliyor.

2. TUR HEMEN TAMAMLANACAK, ÇEYREK FİNALLER 11 AĞUSTOS'TA BAŞLAYACAK

İtalya'nın önde gelen yayın organlarından Corriere dello Sport'un haberine göre; 2. tur rövanş maçları hemen tamamlanacak ve ardından çeyrek final fikstürü çekilecek.

11-15 Ağustos tarihinde çeyrek final karşılaşmaları oynanacak ve 18-22 Ağustos'ta yarı final ve 29 Ağustos'ta final oynanacak.

Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turunda ilk maçların ardından bazı rövanş maçları oynanmış ancak Corona virüs salgını dolayısıyla kalan maçlar ertelenmişti.

İşte Şampiyonlar Ligi'ndeki oynanması planlanan maçlar;

Juventus-Lyon (İlk maç Lyon 1-0 kazandı)

Manchester City - Real Madrid (İlk maç deplasmanda 2-1 City kazandı)

Barcelona - Napoli (İlk maç 1-1)

Bayern Münih - Chelsea (İlk maç deplasmanda 3-0 Bayern kazandı)

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir