ARZU AYDIN'DAN TANJU ÖZCAN'A ELEŞTİRİ

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı ağır bir dille eleştirdi.

ARZU AYDIN'DAN TANJU ÖZCAN'A ELEŞTİRİ
22 Mayıs 2020

Vekil Arzu Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, verdiği bir röportajda ‘En büyük korkum güç zehirlenmesi’ diyen Tanju Özcan’a cevap verdi.

"BİZ HİÇ MUHALEFET OLMADIK, SİZ DE İKTİDAR OLMADINIZ"

Arzu Aydın, “CHP’li Belediye Başkanı Özcan’ın salgın, Ramazan, bayram dinlemeden içi boş açıklamalarına her ne kadar cevap vermek istemediğimizi defaatle ifade etmiş olsak da, milletimizin ona karşı duyduğu pişmanlığından dolayı maalesef birkaç kelam etmemiz hasıl olmuştur. Sn. Özcan, Biz hiç muhalefet olmadık siz de hiç iktidarda olmadınız. Muhalefet olmak için önce karşısında duranın hizmet üretmesi, bir şeyler yapması gerekir. Biz ağır eleştiri yapıyorduk dediğin ve eleştirdiğin tüm hizmetlerin üstünde oturup, onların devamını getirmeye çalışıyorsun ama başaramıyorsun, sustuk izliyoruz, daha ne yapmamızı bekliyorsun? Hadi şemsiyeli sokağı mı eleştirelim diyeceğim ama ilk rüzgârda tarumar olmuş, 100 metre asfalt mı dökemedi diyelim, korku imparatorluğu kurduğun Belediye personeline yazık.” dedi.

"HARCANAN PARALARIN HESABI SORULACAKTIR"

Vekil Aydın, açıklamasının devamında şunları kaydetti; “Kaldı ki, bu milleti bayramlar üzerinden bile bölmeye çalışan zihniyeti anlamamıza imkân yok. Bu millet “Bu ezanlar ki şehadeti dinin temeli” diyerek İstiklal marşı yazmış, şehitlik mertebesini yüreğine sindirmiş, iman etmiş, yüreğindeki iman gücüyle çığır açıp kapatmış millet! 19 Mayıs da, 23 Nisan da, Kandil de, Ramazan Bayramı da bizim. Kendilerini milletten soyutlayanların milletin bu duygusunu anlamalarına imkan yoktur. Neyse ki bu seneki Koronavirüs salgını dini bayramlarda yaptığın tatillerini durdurur herhalde.

Durum böyle olunca halktan uzak insanların, hiç iktidar vazifesi yapmamış olanların, daha ilk yılda güç zehirlenmesinden korkması da çok doğaldır. Korktuğunun başına geldiğini ise kamuoyu açıkça ifade etmektedir.

Baskı ile, sindirme ile, Belediye’nin imkanları ile yapılan şovların, harcanan paraların hesabı, elbette sorulacaktır. Muhalefetin ne olduğunu, içinde bulunduğun buhrandan çıktığında ve elinde bir şey kalmadığında zaten anlayacaksın. Malum yaz geldi, artık boş lakırtıları bırakıp iş yapma vakti. Bak biz hep söylüyoruz: “Vakit Bolu Vakti!”

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir