TANJU ÖZCAN YENİ STADYUM İÇİN NE DEDİ?

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, seçimler öncesi vaatleri arasında yer alan 14 bin kapasiteli şehir stadyumu hakkında açıklama yaptı.

TANJU ÖZCAN YENİ STADYUM İÇİN NE DEDİ?
13 Haziran 2020

Başkan Özcan, katıldığı bir özel televizyon programında Bolu’ya dair birçok önemli açıklamada bulundu.

Seçimler öncesi vaatleri arasında bulunan 14 bin kapasiteli şehir stadyumu hakkında konuşan Başkan Özcan, “Göreve gelmeden önce birçok vaat verdik ve bu vaatlerimizin birçoğunu yerine getirdik. Bir vaadimiz de Bolu’ya şehir stadyumu kazandırmaktı. Bununla ilgili girişimlerimiz sürüyor.” dedi.

Bolu Belediyesi 2020-2024 yılı Stratejik Planında yer alan ve en önemli projelerden biri olan 14 Bin kapasiteli şehir stadyumu, 36 bin metrekare arsa üzerine mevcut yerinde yapılacak. Yeni stadyum, 1000 araçlık otopark, yenilenebilir enerji, 3000 bin metrekare iş yeri ve BSStore, 50 odalı şehir oteli ve 1000 kişilik çok amaçlı salona sahip olacak. Stadyum inşaatına bu yıl başlanarak 2024 yılına kadar çevre düzenlemesinin bitirilerek hizmete girmesi bekleniyor.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir