PANKARTTA RECEP TAYYİP ERDOĞAN OLMAYINCA...

Rizespor Sosyal Grubu tarafından Galatarasay maçı öncesi tribüne asılmak istenen pankartta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resminin olmayınca asılmasına izin verilmedi.

PANKARTTA RECEP TAYYİP ERDOĞAN OLMAYINCA...
14 Haziran 2020

Rizespor Sosyal Grubu tarafından paylaşılan habere göre Çaykur Rizespor'un sahasında Galatasaray'ı konuk edeceği Süper Lig'in 27. Hafta maçı öncesi tribünde asılmak istenen pankart, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resminin olmamasından dolayı Didi Stadı Yönetimi tarafından reddedildi.

Koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle liglere verilen aranın ardından sahasında seyircisiz ilk karşılaşmasına çıkacak olan Yeşil-Mavili ekip için ve aynı zamanda salgın boyunca gecesini gündüzüne katarak çalışan başta Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Sağlıkçılar olmak üzere güvenlik güçlerinin de yer aldığı "Canımıza can kattınız, ömrümüze ömür" yazılı pankartı dağ dibi tribününe asmak isteyen Son Kale Taraftar Grubu üyeleri veto yedi.

Veto sebebi ise pankartta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da resminin olmaması olarak gösterilirken, karara tepki gösteren taraftarlar, "Siyasî rant ne kadar daha futbolu kirletmeye devam edecek? Kirli ellerinizi temiz futbolumuzdan çekin!" ifadelerini kullandılar.

Yapılan paylaşım şöyle;

Son Kale taraftar grubunun el emeği göz nuru olarak hazırladığı pankart stadyum yönetimi tarafından dağ kale arkasında asılmasına izin verilmeyerek "Fahrettin Koca yerine Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi olsaydı, reisin memleketidir" denilerek reddedildi!

Pankartta solda bir polis memuru, ortada sağlık bakanımız, sağda bir sağlık çalışanı yer alıyor ve CANIMIZA CAN KATTINIZ, ÖMRÜMÜZE ÖMÜR yazılı şekiller bulunuyordu.

Soruyoruz: Recep Tayyip Erdoğan bu milletin Cumhurbaşkanı da Fahrettin Koca sağlık bakanı değil mi?

Koronavirüs salgını döneminde canla başla sabah akşam mücadele veren sağlık bakanlığının, güvenlik güçlerinin, sağlık çalışanlarının pankartının koreografik olarak asılması neden zorunuza gitti?

Siyasî rant ne kadar daha futbolu kirletmeye devam edecek?

Kirli ellerinizi temiz futbolumuzdan çekin!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir