AK KADINLAR SOKAK HAYVANLARININ YANINDA

AK Parti Bolu İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı ve beraberindeki teşkilat üyeler, Atatürk Orman Parkı’nda basın açıklamasında bulundu.

AK KADINLAR SOKAK HAYVANLARININ YANINDA
25 Haziran 2020

AK Parti Genel Merkezi Kadın Kolları’nın, 81 ilde başlatmış olduğu sokak hayvanlarının ihtiyaçlarının karşılanmasını içeren kampanyaya destek verdiklerini ifade eden Çağalı, “Sokak hayvanlarının, can dostlarımızın yanındayız. Bizler AK kadınlar olarak, AK Parti Genel Merkezi Kadın Kolları tarafından organize edilen ve 81 ilde eşzamanlı olarak düzenlenen bu basın açıklamasını sokak hayvanlarımızın ihtiyaçlarına cevap vermek için yapıyoruz. Dünyanın sahibi insanoğlu değildir. Bu gezegende bizler kadar sokak hayvanları ve diğer canlıların da yaşama hakkı vardır. Yaz mevsimiyle beraber gelen sıcak havalarda sokak hayvanları barınma ve yiyecek bulmakta zorlanıyor. Özellikle pandemi sürecinde sokak hayvanlarımız olumsuz derecede etkilendi. Belirli günlerde AK Kadınlar olarak ‘Bir kap su, bir kap mama’ kampanyasına destek vereceğiz. Buradan tüm Bolu’daki vatandaşlarımıza sesleniyoruz. Kapılarının önüne bir kap su, bir kap mama bırakmaya davet ediyoruz.” dedi.

"VAHŞETİ KINIYORUZ"

Başkan Çağalı, geçtiğimiz günlerde Bolu Belediyesi Hayvan Hastanesi’nde yaşanan görüntülere ilişkin ise, “Bolu Belediyesi Hayvan Hastanesi’nde yaşanan vahşeti kınıyoruz. Basına yansıyan görüntüler hepimizi derinden üzmüş ve dehşete düşürmüştür.  Bu vahşeti bir bürokratın üzerine yıkarak sorumluluktan kaçanların, hayvan barınağının kapılarını hayvan severlere kapalı tutanların asıl amacının orada yaşananları herkesten gizlemek olduğunu düşünüyorum.” diye konuştu.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir