İYİ PARTİ'DE KONGRE TARİHİ BELLİ OLDU

İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, 11 Temmuz tarihinde gerçekleşecek olan İYİ Parti 2. Olağan İl Kongresi ile ilgili duyuruda bulundu.

İYİ PARTİ'DE KONGRE TARİHİ BELLİ OLDU
2 Temmuz 2020

İYİ Parti 2. Olağan İl Kongresi için gün saymaya başladı. İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, 11 Temmuz Cumartesi Saat:14.00’de Köroğlu Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek parti kongresi için davette bulundu.

Başkan Örnekbaş, şu ifadelere yer verdi; “Kıymetli hemşerilerim, Sevgili Bolulular, Partimize gönül vermiş, “Türkiye’nin cesurlar hareketine” mensup kıymetli arkadaşlarım, Birlikte çıktığımız yolda, sizlerin desteği ile aranan, özlenen, temiz, dürüst siyaset anlayışı, partimiz ile yeniden ortaya çıkmıştır. Bugün gösterdiğimiz çaba Türkiye’nin yarınını kurtarma çabasıdır. Çok talihsiz bir dönemden geçiyoruz 18 yıldır talan düzenine çevirdikleri ülke yönetiminde, mevcut iktidar, her şeyin miladını 2002 yılı olarak göstermeye çalışmaktadır. Sanki Cumhuriyet 2002 yılında kurulmuş, Sanki Kurtuluş mücadelesi 2002 yılında verilmiş gibi davranmaktadırlar. İktidara geldikleri günden bu yana yapabildikleri en iyi iş, ülke borcunu söylenmesi bile zor rakamlara taşımak olmuştur Bugün ülkemizin bu iktidar döneminde toplam borcu 1 Trilyon 575 Milyar TL’dir. Sürekli faiz lobisi diye bahsettikleri ekonominin kan emicilerine vatandaşımızın alın terinden gayretinden emeğinden tam 496 milyar dolar ödemiştir. Mevcut iktidar vatandaşın sırtına binmeyi adet edinmiş, bu dönemde vergi miktarı tam 11 kat artmıştır. Kişi başına 2002 yılında 630 dolar vergi alınırken, bugün bu rakam 1.450 dolar seviyesine gelmiş, vatandaşımız adeta haraca bağlanmıştır. Bugün üniversitelerden mezun olan gençlerimiz kendilerine iş kapısı ararken, umutlar boşa çıkmış, işsizlik ülkede çığ gibi büyümüştür. Bugün gelinen noktada işsiz sayısı 4 milyon 230 bin kişi sınırına dayanmıştır. Bu işsiz kardeşlerimizin 995 bini üniversite mezunu gençlerden oluşmaktadır. Dünya ortalaması Yüzde 3’lü enflasyon rakamlarında dururken bu rakam bizde yüzde 10’u aşmıştır. Vatandaşımızın cebindeki para günden güne erimeye devam etmektedir. Ülkemizde gıda fiyatları tam yüzde 400 artmıştır. Vatandaşımız bu dönemde evine ekmek götürmeye zorlanırken Yandaşlar palazlandırılmış, kasaları doldurulmuş, rantçılar servetine servet katmışlardır. Yanlış özelleştirme politikaları ile haraç mezat satılan kamu varlıklarından elde edilen gelirler havaya savrulmuş ülkenin bekasını ilgilendiren yegâne dayanaklar ortadan kaldırılmıştır. Bu dönemde esnafımızın işi bozulmuş, işveren çaresiz kalmış, borç yükleri artmış, işletmeler çarkını çeviremez hale gelmişlerdir. Bütün bu olumsuzluklar karşısında ülkenin kurtuluş reçetesi İYİ Parti’dir. Çare Cesurlar hareketidir. Sizlerin gayretleri ile ülkemiz bu karanlık dönemden kurtulacak, yeniden güçlü Türkiye özlemine kavuşacaktır. Sizleri partimizin birlik ve beraberlikle kucaklaşacağı 11 Temmuz’da yapılacak olan kongremize davet ediyorum. Toylarımız gücümüzün artacağı, sesimizin daha gür çıkacağı günlerin hazırlığıdır.11 Temmuz’da sizleri aramızda görmekten onur ve mutluluk duyacağımı belirtir, hepinizi saygıyla selamlarım.”

 

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir