İKİNCİ EL OTOMOBİL ALIRKEN DOLANDIRILMAYIN

İkinci el otomobil alımında birbiriyle anlaşan bazı satıcı ve eksperler, aracın kusurlarını gizleyerek rapor düzenliyor.

İKİNCİ EL OTOMOBİL ALIRKEN DOLANDIRILMAYIN
4 Temmuz 2020

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sonrası fahiş artış gözlenen ikinci el otomobil piyasasında araç sahibi olmak isteyen binlerce vatandaş farklı bir yöntemle dolandırıldı. İkinci el araçlarda kilometre düşürme, kazasını ve hasarını gizleme gibi dolandırıcılıkların önüne geçmek için yapılan ekspertiz raporu düzenlemesinde, merdiven altı eksperlerde işin içinde. Birbiriyle anlaşan bazı galerici ve eksperler, hasarı gizleyip rapor düzenleyebiliyor, bu nedenle şu ana kadar binlerce vatandaşın mağdur olduğu söyleniyor. Yetkililer, sektörde yaşanan bu dolandırıcılık sistemine karşı vatandaşları uyararak almak istedikleri araçları işi profesyonelce yapan eksper firmalarına göstermeleri konusunda uyarıyor.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir