BELEDİYEDE ÇALIŞMAYAN PERSONELLER İÇİN YOL GÖRÜNDÜ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, çalışmamakta ısrar eden belediye personellerinin işten çıkarılacağını bildirdi.

BELEDİYEDE ÇALIŞMAYAN PERSONELLER İÇİN YOL GÖRÜNDÜ
1 Ağustos 2020

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kurban Bayramından sonra tüm uyarılara rağmen çalışmamakta ısrar eden belediye personelinin işten çıkarılacağını açıklayarak, “Müdürlerle de yollarımızı ayıracağız. Bazı memur personeller ‘Nasıl olsa ben memurum bana bir şey olmaz’ diye düşünmesin. Hep söylüyorum, ben hukukçuyum yolunu yordamını bulurum, fazlasıyla üzerim” dedi.

Haber : Bülent Velioğlu

Başkan Özcan, belediyede çalışan bazı personellerin işten çıkarılmasına ilişkin alınan kararları Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin Bayram Gazetesine açıkladı. BGC Başkanı Bülent Velioğlu ve gazeteci Mutlu Yuca’nın sorularını yanıtlayan Başkan Özcan, Kurban Bayramından sonra belediyede çalışan bazı çalışanların işten çıkarılacağını belirterek, “Ben iki tur birimleri tek tek dolaşarak gerekli uyarılarda bulundum. Bunun içinde kapris yapıp verimli çalışmayanlar var. Bunun içinde iş yerinde ahengi bozup çalışma performansını düşürenler var. Şu ana kadar siyaseten böyle yapıyor diyeceğim 1-2 kişi dışında yok. Bazıları çalışmamaya alışmış. Yatarak para kazanmayı kendine hayat felsefesi haline getirmiş olanlar var. Müdürleri de bu konuda uyardım. Benim bireysel tespit ettiklerimde var onlarla ilgili de işlem yapacağım. Ben bu kadar açık çek verdikten sonra hala verimi arttıramazlarsa bundan sonra sorunu çalışanlar da değil onlarda arayacağım. Ondan sonra da müdürlerle de yollarımızı ayıracağız.” diye konuştu.

MEMUR OLANLAR ‘BANA BİR ŞEY OLMAZ’ DİYE DÜŞÜNMESİN

Belediyede memur kadrosunda çalışan personeller arasında işini yapmayanlar hakkında da gerekli işlemlerin yapılacağını hatırlatan Başkan Özcan, şunları söyledi: “Bazı memur personeller ‘Nasıl olsa ben memurum bana bir şey olmaz’ diye düşünmesin. Hep söylüyorum, ben hukukçuyum, yolunu yordamını bulurum fazlasıyla üzerim. Çünkü üzerimde büyük bir vebal var. Bolu halkının parasını kullanıyorum. Bolu halkının parasıyla kimseye yatarak maaş ödeyemem. Bunun hesabını halka ve Allah’a veremem. ‘Nedir derdin’ diyorum, ‘Anlaşamıyorum, müdürümle anlaşamıyorum, şu birimde çalışmak istiyorum’ gibi rahat batanlar var. Bunun hakkında gereğini yapacağım. Bunun hakkında siyasi davrananlar var. Siyaseten  engelleme çabası içerisine girmek mi yoksa beceriksizlik mi bilemiyorum. Bunu yapan iki üç kişidir yaygın bir şekilde böyle yapılıyor denilemez.  Ancak hepsinin günahına giremem.”

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir