BURAK BALABAN OLUMSUZLUKLARI CHP'YE BAĞLADI

Bolu Belediye Meclisi'nin AK Parti Grup Başkan Vekili Burak Balaban, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Balaban, 2020 yılında yaşanan deprem, çığ, koronavirüs gibi olumsuzlukları CHP'ye bağladı.

BURAK BALABAN OLUMSUZLUKLARI CHP'YE BAĞLADI
20 Eylül 2020

Haber: Hızır İlyas Yıldırım
AK Parti'nin Bolu Belediyesi Meclisi'nde Grup Başkan Vekilliği görevini yürüten ve oldukça sert çıkışlarıyla bilinen Burak Balaban, sosyal medya hesabından yaptığı  son paylaşımla yine çok konuşuldu. Balaban'ın yaptığı paylaşımda, "Herşey 2019  Mart ayında başladı.Uğursuz biri çıkıp; "Martın sonu bahar" dedi. O yıl bahar gelmedi. "Herşey güzel olacak" dedi. Deprem, çığ, korona bizi buldu. Camii'de kuran okudu, bütün camiler kapandı. "Hepinizi kucaklayacağım" dedi. Tokalaşmaya hasret kaldık." görseline yer verdi.

CHP'Lİ CUMHUR BANDAKÇIOĞLU'NDAN PAYLAŞIMA YORUM

Balaban'ın yaşanan olumsuzlukları CHP'yle bağdaştırdığı paylaşıma Bolu Belediye Meclisi'nin CHP'li meclis üyesi Cumhur Bandakçıoğlu da yorum yaptı. Bandakçıoğlu yorumunda, "Değerli kardeşim diyorsun ki Memleket battı. Türkçe meali bu mudur?" ifadelerini kullandı. Balaban ise bu yoruma, "Hamdolsun Türkiye Cumhuriyeti emin ellerde lakin milletin AK Parti'ye  bir ders vermesi gerekiyordu. Belediye seçimlerinde verdi. Şimdi de CHP'li belediyeler belediyeciliğin nasıl olmayacağı, yapılmayacağı noktasında millete ders veriyor" şeklinde cevap verdi.

İŞTE O PAYLAŞIM

5 yorum yapılmış

  • Lale20 Eylül 2020 - 03:50
    Ne saçma bir paylaşım, eğitim almış kişilere yakışmıyor, inşallah herşey çok güzel olacak
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)
  • Ayşegül 20 Eylül 2020 - 08:35
    Söylemleriyle oldukça gülünç duruma düşüyor ve saygınlığı azalıyor . Zamanında eleştirilecek yüzlerce konu varken hiç görmedik kendisini . Hiç bir parti ve yönetimin savunucusu değilim sadece gördüğümü ifade ediyorum bu arada
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)
  • Köroğlunun Torunu20 Eylül 2020 - 09:08
    Bu yorumu yazan arkadaş hangi okul mezunu acaba. Pozitif bilim almış ise yazıklar olsun. Yoksa Cinci hocalardanmı eğitim aldı muamma. Tam 18 yıldır bu ülkenin başına karabasan gibi çöktünüz. Esas felaket sizin iktidarınız. Lütfen artık bu ülkeyi rahat bırakın.
    %100   (Toplam 2 oy kullanıldı.)
  • Bolulu21 Eylül 2020 - 16:40
    Orta çağ da ki papazlar gibi cahil halkı korkutarak yönetebileceğini sanıyor heralde. Bolunun IQ seviyesi okadar düşük değil. Böyle meclis üyelerini görünce akp nin bolulara saygısızlık ettiğini düşünmeye başlıyorum. Umarım bir daha ki sefere daha seçici olurlar.
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)
  • Ayşe Aslan24 Eylül 2020 - 01:10
    Akpliler neden olmayacak şeylere dahi hamd olsun derler ki çözemedim ☺️ Pelesenk gibi hepsi hamd olsun diyor neye hamd olsun arkadaş?

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir