BOLU ÖNCÜ KOLEJİ’NDE EĞİTİME BAŞLANDI

Bolu’da eğitim alanında başarıyla hizmet veren ve TED Akreditasyon sürecinde olan Öncü Koleji’nde 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Açılışı coşkuyla kutlandı.

BOLU ÖNCÜ KOLEJİ’NDE EĞİTİME BAŞLANDI
21 Eylül 2020

Haber: Hızır İlyas Yıldırım
Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle uzaktan yürütülen yeni eğitim öğretim döneminde yüz yüze eğitim, anasınıfı (3-4-5 Yaş) ve ilkokul 1'inci sınıflarda bugün başladı. Bolu’da da, salgına karşı tüm önlemlerin alındığı Öncü Koleji’nde eğitime start verildi. Okulun bahçesinde düzenlenen açılış törenine Bolu Öncü Koleji Kurucu Temsilcisi Egemen Tonyalı, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan törende İlkokul Müdürü Mümin Ali Aydın tarafından kısa bir konuşma yapıldı. Açılış etkinliğinde son olarak öğrenciler ellerinde tuttukları balonları havaya bıraktı ve ilk ders için öğretmenleri eşliğinde sınıflara dağıldı.


Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir