ERHAN BEYKOZ'DAN NURETTİN DOĞANAY'A "ATATÜRK" ÖNERİSİ

Bolu İl Genel Meclisi CHP Grup Başkanvekili Erhan Beykoz, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay'a seslenerek, Bolu Kapalı Yüzme Havuzuna Atatürk ismi verilmesini önerdi.

ERHAN BEYKOZ'DAN NURETTİN DOĞANAY'A "ATATÜRK" ÖNERİSİ
22 Eylül 2020

Bolu İl Genel Meclisi CHP Grup Başkanvekili Erhan Beykoz ile beraberindeki CHP'li Meclis üyeleri Eyüp Beşli ve Erdal Tombak, Karaçayır'da yapımına yeniden başlanan Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nda incelemelerde bulundu.

Bolu’nun Karaçayır Mahallesi’nde 2015 yılında yapımına başlanan ancak ihaleyi alan firmanın iflas etmesi nedeniyle yarım kalan ve çürümeye terk edilen Tam Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nun yapımına kısa bir süre önce yeniden başlandı. Yeniden ihaleye çıkarılan projede, ihaleyi kazanan firma 500 gün içerisinde olimpik yüzme havuzunu tamamlayarak teslim edecek.  Bolu İl Genel Meclisi CHP Grup Başkanvekili Erhan Beykoz beraberindeki CHP’li İl Genel Meclis Üyeleri Eyüp Beşli ve Erdal Tombak ile birlikte yapımı süren Olimpik Yüzme Havuzu’nda incelemelerde bulundu.

“CHP OLARAK CİDDİ UĞRAŞ VERDİK”

Yetkililerden bilgi alan Erhan Beykoz, incelemelerinin ardından basın açıklaması yaptı.  Beykoz, Bolu’nun en çok ihtiyacı olan tesislerden birinin yeniden çalışmalarına başlanmasının kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti. Olimpik Yüzme Havuzu Projesi’nin başlangıcında ihaleyi kazanan firmanın işin yüzde 45’ini tamamlandığı ancak iflas etmesi nedeniyle projeden çekildiğini hatırlatan Beykoz, uzun yıllar çürümeye terk edilen Olimpik Yüzme Havuzu’nda yeniden çalışmalara başlanması için İl Genel Meclisi ve Cumhuriyet Halk Partisi olarak ciddi uğraş verdiklerini söyledi.

“AK PARTİ BOLU MİLLETVEKİLLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ”

CHP’li Erhan Beykoz, “Burada bulunan milletvekili arkadaşlarımız özellikle sıklıkla eleştirdiğimiz AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın’a ve Fehmi Kürkçü’ye çok teşekkür ederiz. Buranın yeniden hayata geçirilmesini sağladılar. Yeniden ihaleye çıktı ve çalışmalarına başlandı. Burada birçok malzeme uzun süre dışarıda kaldığı için çürümeye başlamıştı. Tuğlalar yavaş yavaş erimeye başladı, demirler oksitlenip bükülmeye başlamıştı. Ama şuan görüyoruz ki yeni bir firma burayı alarak 500 gün sonra teslimatını garanti ederek çalışmalara başladı. Bu eser Bolu’nun eseridir. Bolu’ya kazandırıldıktan sonra Bolu’nun çocuklarının kullanabileceği bir eser olacaktır. Bu bağlamda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ama öncelikle konuyu gündemden düşürmeyen Cumhuriyet Halk Partisi üyelerine teşekkür ediyorum. Elbette bizim de çorbada tuzumuz olsun istiyoruz” şeklinde konuştu.

“OLİMPİK YÜZME HAVUZUNUN İSMİ ATATÜRK OLSUN”

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın Atatürk’e sahip çıkmasının kendilerini çok mutlu ettiğini ve yapılan kapalı yüzme havuzuna Atatürk isminin verilmesi gerektiğini CHP Grup Başkanvekili Erhan Beykoz, “AK Parti İl Başkanını buradan kutluyorum. Bu sahiplenmenin uzantısı olarak Bolu Kapalı Yüzme Havuzuna Atatürk ismi verilirse, Sayın İl başkanının samimiyetine daha fazla inanacağız. AK Parti kanadının sevgilerini gerçeğe dönüştürme zamanı olduğunu ve kapalı yüzme havuzuna Atatürk olarak anılmasını sağlamak için kendilerine bir fırsat doğdu. Bu bağlamda tekrar teşekkür ediyorum. Saygı değer basın mensuplarına da çok teşekkür ediyorum. Böylesine güzel bir esere sizlerde sahip çıktınız, inşallah en kısa zamanda açılışını yaparız” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir