ARZU AYDIN ONKOLOG SORUNUNA CEVAP VERDİ

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu’da onkolog olmadığı için büyük bir mağduriyet yaşayan kanser hastalarının sorununu en kısa sürede çözeceklerini söyledi.

ARZU AYDIN ONKOLOG SORUNUNA CEVAP VERDİ
23 Eylül 2020

Haber: Hızır İlyas Yıldırım
AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, Bolu Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen “Cemiyet
Sohbetleri” etkinliğine katılarak gazetecilerin sorularını cevapladı.

"KONUYU EN KISA SÜREDE ÇÖZECEĞİZ"

Arzu Aydın, yaklaşık 3 aydır Bolu’da onkolog olmamasıyla ilgili sorulan bir soruya, “En son 2019 yılında onkolog geldi. Mecburi hizmetini tamamlamadan özel bir hastane ile anlaşarak gitti. Onkolog noktasında her süreçte biz Sağlık Bakanlığı’ndayız. Sağlık Bakan yardımcımız ile de bu konuyu bizzat görüştük. Hastalarımızı beklentisini dile getirdik. Her onkolog atama kurası döneminde Bolu için bastırıyoruz. Türkiye’de onkolog az, talep fazla. Hiç olmazsa Bolu’ya bir geçici görevlendirme talebinde bulunduk. Bununla ilgili süreci de takip ediyoruz. Hastalarımız bu süreçte Düzce’ye gidip sadece ilaçlarını yazdırabilir. Ama diğer tüm tedavilerini Bolu’da yaptırabilirler. Tıp öğrencilerine onkoloji bölümünü seçmeleri için adeta yalvarıyoruz. Allah’ın izni ile bu konuyu en kısa sürede çözeceğiz. Hemşerilerimiz bu konuda müsterih olsun.” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir