ARZU AYDIN, TANJU ÖZCAN'IN İDDİALARINA CEVAP VERDİ

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın kendisi hakkında ortaya attığı iddialara cevap verdi.

ARZU AYDIN, TANJU ÖZCAN'IN İDDİALARINA CEVAP VERDİ
23 Eylül 2020

Haber: Hızır İlyas Yıldırım
AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, Bolu Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen “Cemiyet Sohbetleri” etkinliğine katılarak gazetecilerin sorularını cevapladı.

"HAKKIMDAKİ SÖYLEMLERİ REDDEDİYORUM"

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kısa bir süre önce Bolu’da AK Parti İl Başkanlığı binasının karşısında bulunan Hisar Tepesi için Bolu Belediyesi'nin bir proje hazırladığını, Proje için Anıtlar Kurulu ve gerekli Bakanlıklardan izin aldıklarını ancak projenin AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın tarafından engellediğini söylemişti. Özcan, açıklamasında, "Meslektaşım olan eskiden aynı partide mücadele ettiğim kadın milletvekilinin engellemesi yüzünden oraya başlayamıyoruz" demişti. Vekil Aydın, kendisi hakkında ortaya atılan bu iddialara cevap verdi.

Arzu Aydın, “Bu söylemleri hangi bilgiye belgeye dayandırarak söylüyor anlamıyorum. Bizim öznemiz Bolu’dur. Ben bu topraklarda büyüdüm ve Allah izin verirse bu topraklarda ebedi istirahate çekilmek isterim. Bolu’nun faydasına olabilecek bir projeyi engellemem söz konusu bile değildir. Projede belki eksikler vardır. Kendisi beni arayıp bu proje ile ilgili de ortak hareket edelim de dememiştir. Ben hakkımda ortaya atılan iddiaları, projeyi engellediğim söylemini kesinlikle reddediyorum.” Dedi.

“VADETTİĞİ 52 PROJEYİ KENDİSİNE SORACAĞIM”

Arzu Aydın, 31 Mart 2019 seçimlerinden önce Tanju Özcan’ın vadettiği 52 projenin akıbetini de merak ettiğini ifade ederek, “Bu 52 proje arasında ilimizdeki okullarda birinci sınıfa başlayacak bütün öğrencilerin çanta ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayacaklarını vadetmişlerdi. Devasa projelerinden biri de buydu. Hadi bu vaadini yerine getiremedin ama birer dezenfektan, kolonya çocuklara dağıttı mı? Merak ediyorum. Vadettiği 52 projenin hangisi hayata geçti. Ben neden hiçbir projenin yapılmadığını kendisine soracağım.” diye konuştu.

 

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir