CHP'DEN BELİ BÜKÜLEN ESNAFA ZİYARET

CHP Bolu İl Kadın Kolları, koronavirüs sonrası adeta siftah yapamayacak duruma gelen esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi. CHP'liler ziyaretlerde esnafa maske dağıtmayı da ihmal etmedi.

CHP'DEN BELİ BÜKÜLEN ESNAFA ZİYARET
26 Eylül 2020

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Zuhal Toker Işın, ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada, CHP Kadın Kolları olarak bugün zor günler yaşayan esnaflarımızı ziyaret ettik. Çoğu esnafımız zorda olduğundan dert yandı. Ekonomide ki sıkıntı her alanda kendini gösteriyor,tüm zorlukların üstüne yaşadığımız bu salgın da çok etkiliyor. ‘Siftahsız kapattığımız günler oluyor’ diyen esnaflarımız da vardı bu zor günlerde iktidar destek vermelidir. Sorunları dinledik,maske dağıttık.  Ayrıca yerel yönetimden ve hizmetlerinden memnun olup olmadıklarını önerilerini sorduk. Belediye Başkanımızın özveri ile çalışması tüm emek verenlerin görevlerini yapma çabası halkımız tarafından övgü ile karşılanıyor . Bu tespitler bizleri mutlu etti” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir