SUYA SABOTAJ YAPANLAR BULUNDU MU?

Kıbrıscık'ta içme suyu hattındaki borulara köpük sıkarak halkın sağlığını tehlikeye atan kişi ya da kişiler her yerde aranıyor.

SUYA SABOTAJ YAPANLAR BULUNDU MU?
26 Eylül 2020

HABER: HIZIR İLYAS YILDIRIM
Kıbrıscık'ta, ilçe halkının su ihtiyacının karşılandığı su hattındaki borulara bazı kişi ve ya kişiler tarafından köpük sıkıldı. Bu durumu sosyal medya hesabından paylaşan Belediye Başkanı Emin Tekemen, halk sağlığının tehlikeye atıldığı bu durum karşısında adeta isyan etti. Başkan Tekemen, bugün Yazıca Yaylası'ndan gelen su şebekesinde incelemelerde bulundu.

"GEREKİRSE KAMERA TAKACAĞIZ"

Başkan Tekemen, Gazete Bolu'ya yaptığı açıklamada, "Emniyet ve Jandarma güçlerimiz olayla ilgili incelemelerini sürdürüyor. Bunu yapanların, ilçe halkımızın sağlığını tehlikeye atanların en yakın sürede bulunacağına ve adalet önünde hesap vereceğine inanıyorum. Hızlı bir şekilde sorunu hallediyoruz. Halkımızın için ferah olsun. Buna benzer manzaralarla tekrardan karşılaşmamak için şebeke hattı güzergahında güvenlik kamerasıyla önlem almayı düşünüyoruz." dedi.


2 yorum yapılmış

  • Eyüp esen27 Eylül 2020 - 21:02
    Bunu yapan yaptıran bilen saklayan Kıbrıscığın haini vatanın doğanın toprağın hainidir. Nokta
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)
  • İshak kahraman 28 Eylül 2020 - 11:33
    Ulan geri zekalı adam milletin içme suyundan ne istedin ya git de egonu başlı yerlerde boşalt

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir