MUHAMMED HOCA'YA KULAK VERELİM

Bolu İl Sağlık Müdürü Doktor Öğretim Üyesi Muhammed Emin Demirkol, son dönemde artış gösteren korona virüs vakalarının ardından çok önemli bir paylaşımda bulundu.

MUHAMMED HOCA'YA KULAK VERELİM
27 Eylül 2020

Kontrollü sosyal hayatın başlamasının ardından maalesef son dönemde ilimizde de koronavirüs vakaları artış gösterirken buna paralel olarak ölümlerde arttı. Yapılan testlerde her gün onlarca yeni vakaya rastlanırken Bolu halkının koronavirüsü genel anlamda ciddiye almadığı görülüyor. Korona virüs testi pozitif çıkan ve temaslı olan kişilerin kendisini gizlememesi ve filyasyon ekiplerine bildirmesi yönünde  Bolu İl Sağlık Müdürü Doktor Öğretim Üyesi Muhammed Emin Demirkol önemli uyarılarda bulundu.

“KUL HAKKINA GİRMEYELİM”

Bolu İl Sağlık Müdürü Doktor Öğretim Üyesi Muhammed Emin Demirkol, korona virüs ile ilgili yapılan tüm uyarıları dikkate almayanlara sosyal medya hesabından uyardı. Demirkol, “Pozitif olan hastamız, son 7 gün içinde 1 metreden daha yakın mesafede 15 dakikadan daha uzun süreyle maskesiz temas ettiği kişileri filyasyon ekiplerimize lütfen hızlıca bildirsin. Bu kişilerin isimlerini tam vermemek, size hastalığı bulaştıran veya sizin hastalığı bulaştırdığınız kişilerin aramızda dolaşması anlamına geliyor. Bu durum hepimizin, taşıyıcı kişilerle her an olası teması demek. Sevdikleriniz için Koronavirus’u saklamayınız. Hep birlikte başaracağız” ifadelerine yer verdi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir