NE İSTEDİNİZ BU HAYVANLARDAN

Bolu’nun Gerede ilçesinde sokak köpekleri ve kuşlar zehirlenerek katledildi.

29 Eylül 2020

Haber: Hızır İlyas YILDIRIM
İlçeye bağlı Esentepe Mesire Alanı’nda sabah yürüyüşüne çıkan vatandaşlar vicdanları sızlatan bir görüntü ile karşılaştı. Vatandaşlar, zehirli et ve yem verilerek katledilen köpekleri ve kuşları görünce duruma isyan etti.

HAMİLE KÖPEK ACI İÇİNDE CAN VERDİ

Yediği zehirli yemek sonucu acı içerisinde son nefesini veren ve hamile olduğu öğrenilen bir köpeğin son anlarını cep telefonuyla kayıt altına alan vatandaşlar, bu katliamı kimin yaptığını bilmediklerini ancak bölgede daha önce de buna benzer olayların yaşandığını söyledi.

BOLHAYKO DURUMA TEPKİ GÖSTERDİ

Bolu Hayvanları Koruma Derneği (BOLHAYKO) Başkanı Melek Ünal, yaptığı açıklamada, “Gerede’deki hayvanseverler ve vatandaşlarımız bizlere ulaşarak durumu bildirdi. Gün içerisinde zehirlenen hayvanlara ilişkin onlarca fotoğraf ve görüntü bize ulaştı. Hayvanlara yapılan bu zulme sessiz kalmayacağız. Daha önceden de burada buna benzer olaylar yaşandı. Dernek olarak, hayvanseverler olarak gerekeni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.
 

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir