BOLU’DAKİ BU KATLİAMLARA BİRİ “DUR” DESİN

Bolu’da hayvanlara yönelik şiddete bir yenisi daha eklendi. Hayvan katilleri, bu kez de bir kedi ve köpeğin patilerini iple birbirine bağlayarak tüfekle ateş ederek öldürdü.

BOLU’DAKİ BU KATLİAMLARA BİRİ “DUR” DESİN
3 Ekim 2020

Haber: Hızır İlyas YILDIRIM
Geçtiğimiz günlerde, Gerede’de zehirli et ve yem verilerek öldürülen köpek ve kuşların ardından aynı bölgede bugün bir köpek daha katledildi. Bir hayvan katliamı da Bolu merkeze bağlı Yeni Güney Köyü’nde meydana geldi. Köy sakinlerinden olduğu düşünülen bir hayvan düşmanı, köyde yaşayan kedi ve köpeğin ayaklarını birbirine bağlanarak tüfeğiyle hedef tahtası haline getirdi. Ayakları bağlı olduğundan kaçamayan kedi ve köpek, hayvan düşmanının tüfeğinden çıkan saçmalarla acı içerisinde can verdi. İki canlının da vücudunda çok sayıda saçma olduğu belirlendi. Bu hayvan katliamına karşı köy sakinleri sessizliğini koruyor. 

BOLPATİ DERNEĞİ SERT TEPKİ GÖSTERDİ

Olayın ardından kendilerine ulaşan hayvanseverler aracılığıyla söz konusu köye giden BOLPATİ Derneği Kurucu Üyesi Selim Yılmazer, “Olayın yaşandığı alana gittiğimizde kedi ve köpeğin patilerinden bağlanarak katledildiğine şahit olduk. Öldürülen köpeğin yeni doğmuş altı yavrusu vardı. Son zamanlarda ilimizde yaşanan bu olaylara artık yetkililerin bir çözüm bulması lazım. Cezalar caydırıcı değil. Öldürülen hayvanları toprağa gömdük. Geride kalan 6 yavru köpek için de süt ihtiyacının karşılanması için bir anne köpek bulduk. Öldürülen bu hayvanların ahı öldürenleri bırakmayacaktır. Hayvanlara bu zulmü yaşatanlar potansiyel bir katildir ve bu toplum içerisinde hiçbir şey olmamış gibi ellerini kollarını sallayarak yaşamaya devam ediyorlar. Sokak canlarına yapılan bu katliamlara artık ‘dur’ dememiz gerekiyor.” dedi.



DEĞERLİ GAZETE BOLU OKUYUCULARIMIZ

Kedi ve köpeğe yapılan bu saldırıya ilişkin görüntü ve fotoğrafları hassas içerik olmasından ötürü yayınlayamıyoruz.

3 yorum yapılmış

  • Cansever3 Ekim 2020 - 13:16
    O.. çocuğu desek onlar bile daha insan
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)
  • Köroğlunun Torunu3 Ekim 2020 - 15:28
    Her yer suç mahali. Kadın cinayetleri çocuk istismarları ve hayvanlara o can dostlarımıza işkence eziyet ve kötü muamele haber ve görğntğlrini artık kanıksar olduk. Hayvanlara yapılan işkence ve eziyet mutlaka hapis cezası ile cezalandırılmalıdır. Geröi hapis cezası olsa ne olurk ki uygulanmadıkdan sonra. Devlet eliyle geyik öldürme ihalesi yapılıyorsa o ülkede ne insanın ne hayvanının değeri kalmamıştır. Ben İNSANLARI TANIDIKCA HAYVANLARI DAHA ÇOK SEV
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)
  • Elif3 Ekim 2020 - 23:32
    Allah sizi kahretsin. İnşAllah ahirette de o hayvanlar size aynısını yapar. Dünyanın çivisini çıkardınız sizden nefret ediyorum..

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir