BOLU’DA ESNAF VE VATANDAŞA 389 MİLYON TL VERİLMİŞ

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, koronavirüsle mücadele kapsamında Bolu’da esnaf ve vatandaşlara toplamda 389 milyon 617 bin liralık ekonomik destek sağlandığını söyledi.

BOLU’DA ESNAF VE VATANDAŞA 389 MİLYON TL VERİLMİŞ
9 Ekim 2020

Nurettin Doğanay, CHP’nin pandemi sürecinde esnafa destek verilmediği yönündeki eleştirilerinin tamamen hayal ürünü olduğunu belirterek CHP’nin masa başı siyaset yaptığını söyledi.

Doğanay, yaptığı yazılı açıklamada, “Genel Merkezi tarafından gönderilen basın açıklamalarını Bolu’da duyurmak zorunda kalan CHP İl Başkanı kıymetli büyüğümüz Sayın Kazım Karsu Abimizin içinde bulunduğu duruma gerçekten üzüldüğümü belirtmek isterim. PKK ve FETÖ’cü severlerle ağız birlikteliği içerisinde CHP Genel Merkezinden gelen basın açıklamalarıyla Bolu kamuoyunun karşısına çıkmak zorunda kalan Sayın Karsu’ya tavsiyemiz; Ankara’nın ağzıyla değil, Bolu gerçekleriyle, Türkiye gerçekleriyle siyaset yapmasıdır. Çünkü siyaset ciddiyet gerektirir ve bu da masa başında oturmakla olmaz. Olursa da masa başı siyaset ancak bu kadar olur. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Türkiye; bir yandan içerideki ve dışarıdaki düşmanlarıyla mücadele ederken bir yandan da tüm dünyayı ekonomik ve sosyal tahribatlarıyla etkisi altına Pandemi ile mücadelesini görmezlikten gelmek, olsa olsa bu başarılı mücadeleyi sekteye uğratma gayretidir. 1999 yılında yaşanan asrın felaketi depremlerden sonra gelen yardım paralarını; depremzedeler yerine memur maaşlarını ödemekte kullanan bir zihniyetin temsilcisi olan CHP İl Başkanı Kazım Karsu ve Genel Başkanı, Pandemi ile mücadelede AK Parti Hükümetini en son eleştirecek kişilerdir.” dedi.

ESNAF VE VATANDAŞA 389 MİLYON 617 BİN LİRA ÖDEME YAPILMIŞ

Doğanay, şöyle devam etti; “O yüzden ben Sayın Kazım Karsu’ya; AK Parti iktidarının Mart ayından bu yana hem esnafımıza hem de çalışanlarımıza sağladığı ekonomik desteklerden bahsedeyim. İŞKUR İl Müdürlüğümüz aracılığıyla Pandeminin başladığı 16 Mart tarihinden Ağustos ayı sonu itibariyle ilimizde; İşsizlik Maaşı olarak 3 bin 449 kişiye 16 milyon 313 bin 208 TL, Nakdi Ücret Desteği olarak 6 bin 908 kişiye 13 milyon 337 bin 835 TL ve Kısa Çalışma Ödeneği olarak da 15 bin 243 kişiye 58 milyon 6 bin 509 TL olmak üzere toplamda 25 bin 600 hemşerimize 87 milyon 657 bin 562 TL ödeme gerçekleştirilmiştir. Eylül ayı ödemeleri devam etmektedir. Yine ilimizde bulunan Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifleri ve Halk Bankası aracılığıyla 5 bin 47 esnafımıza 301 milyon 960 bin 103 liralık uygun koşullarda destek kredisi kullandırılmıştır. İlimiz genlinde 8 bin 600 esnaf olduğu düşünülürse, sağlanılan desteğin büyüklüğü de daha net anlaşılmış olacaktır.”

“CHP zihniyeti; çok laf, sıfır icraat”

Nurettin Doğanay, “Sayın Kazım Karsu genelde muhalefet olsa da unutmamalıdır ki 31 Mart tarihi itibariyle yerel anlamda Bolu’da iktidardırlar. Yani yapacağı siyasi söylemleri artık edebiyattan, demagojiden öte icraatlarını yansıtmalı, verecekleri örnekler de buna uygun olmalıdır. Çünkü ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir