BAİBÜ'YE 23 AKADEMİK PERSONEL ALINACAK

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde (BAİBÜ) çeşitli birimlerde görevlendirilmek üzere 8 profesör, 5 doçent ve 10 Dr. öğretim üyesi alınacak.

BAİBÜ'YE 23 AKADEMİK PERSONEL ALINACAK
15 Ekim 2020

BAİBÜ'den yapılan açıklamaya göre, Eğitim Fakültesi'nde 1 doçent, Fen Edebiyat Fakültesi'nde 1 doçent ve 2 Dr. öğretim üyesi, Güzel Sanatlar Fakültesi'nde 1 Dr. öğretim üyesi, İletişim Fakültesi'nde 1 profesör ve 2 Dr. öğretim üyesi, Mühendislik Fakültesi'nde 1 profesör ve 1 doçent, Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde 2 Dr. öğretim Üyesi, Tıp Fakültesi'nde 4 profesör, 1 doçent ve 1 Dr. öğretim üyesi, Ziraat Fakültesi'nde 1 profesör, Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi'nde 1 profesör, 1 doçent ve 1 Dr. öğretim üyesi, Gerede Meslek Yüksek Okulunda ise 1 Dr. öğretim üyesi istihdam edilecek.

Adayların, personel alımı olan birimlere 28 Ekim mesai bitimine kadar şahsen ya da posta ile başvurmaları gerektiği bildirildi.

BAŞVURU İÇİ TIKLAYINIZ

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir