SAĞLIK MAHALLESİNE YENİ MEZARLIK

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Sağlık Mahallesi’ne seçim zamanı verdiği ‘yeni mezarlık’ sözünü yerine getiriyor.

SAĞLIK MAHALLESİNE YENİ MEZARLIK
15 Ekim 2020

Bolu’nun en büyük mahallesi olan Sağlık Mahallesi’ne yeni mezarlık yapılacak.  Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Sağlık Mahallesi’nde uzun yıllardır ihtiyaç duyulan mezarlıkla ilgili çalışmaları tamamlayarak, bugün mezarlığın yapılacağı arsaya tabelayı dikti.

7000 metrekare büyüklüğünde olacak

Dodurga Mahallesi sınırları içinde 7000 metrekare araziye inşa edilecek yeni Sağlık Mahallesi Mezarlığı ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kısa süre içinde çalışmalara başlayacak. Mezarlığın mahalleye kazandırılmasıyla birlikte ise Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan seçim vaatlerinden bir tanesini daha gerçekleştirmiş olacak.

Muhtar Çakır: “Başkanımıza şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum”

Konuya ilişkin açıklama yapan Sağlık Mahallesi Muhtarı Murat Çakır, uzun yıllardır Sağlık Mahallesi’nin mezarlık sorunu yaşadığını dile getirerek, “Sağlık Mahallesi’nin uzun yıllardır mezarlık sorunu vardı. Sağ olsun Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan seçimlerde verdiği sözü tutarak, mezarlığı mahallemize kazandırdı. 7000 metrekare büyüklüğündeki yeni mezarlığın tabelasını biraz önce astık. Ben Sayın Başkanımıza şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir