SAADET PARTİSİ AK PARTİYİ HEDEF GÖSTERDİ

Saadet Partisi Bolu İl Başkanı İsa Sayın, karayolları ekiplerince boyayla örtülen siyasilerin resimlerinin ardından AK Parti’yi hedef gösterdi.

SAADET PARTİSİ AK PARTİYİ HEDEF GÖSTERDİ
16 Ekim 2020

Bolu Belediyesi tarafından D-100 karayolu ve TEM Otoyolu Kavşağındaki alt geçitte izin almadan yapıldığı belirlenen Türk siyasi tarihinin önemli isimlerinin resimlerinin, Karayolları ekiplerince boyayla kapatılması tepkiye yol açtı. Üstü boyayla örtülen Merhum Necmettin Erbakan’ın resmi de Saadet Partisi Bolu İl Başkanı İsa Sayın tarafından tepkiyle karşılandı.

İsa Sayın, yaptığı yazılı açıklamada, “Bolu Belediyesi tarafından D-100 ve TEM Otoyolunun kesiştiği kavşağa yapılan ve Türk siyasi tarihinde yer etmiş liderlerin resim ve özlü sözlerinin Karayolları ekipleri tarafından çevik kuvvet desteği ile silinmesi ve tahrip edilmesi en hafif tabiri ile liderlerimizin anısına saygısızlık ve edepsizliktir. Resimlerin yapımı sırasında ve 6 aydır orada bulunmasına sesini çıkarmayan yetkililer hiçbir yazışma ve uyarı yapmadan gece yarı yangından mal kaçırırcasına bu resimlerin üzerini kapatmaya çalışmışlardır.” dedi.

“AK PARTİ’NİN TALİMATI OLMADAN KİMSE CESARET EDEMEZ” 

İsa Sayın, açıklamasının devamında şunları kaydetti; “Burada sorulması gereken 2 soru var: Birincisi bu resimlerin niçin kaldırılmak istendi? İkicisi bu talimatı kim verdi? Birinci soruya cevabımız iktidar özellikle zihniyeti gereği halkın önceliklerini değil kendi ikbalini düşünmektedir. Malumunuz bu resim ve özlü sözler her kesimden liderleri ve onların özlü sözlerini ihtiva ettiği için tüm toplum tarafından beğeni ile karşılanmıştı. İktidar tıpkı pandemi döneminde olduğu gibi muhalefetin iyi bir icraat yaparak topluma fayda sağlamasını engellemek için elinden geleni yapıyor. Bunu kendi iktidarları için tehdit olarak görüyorlar. Maalesef iktidarın zihniyeti böyle çalışıyor. İkinci sorunun cevabı ise bu işin AK Parti İl Bolu Başkanlığının talimatı olmadan yapmaya kimsenin cesaret edemeyeceğidir. Valimiz Sayın Ahmet Ümit olaydan haberi olmadığını beyan etmiş ve çalışmayı durdurmuştur. Karayolları Müdürümüzün ise böyle riskli bir işe kendi başına kalkışması günümüz Türkiye’sinde mümkün değildir. Ak Parti teşkilatları herkesten önce kendi içlerinde bunun hesabını sormalıdırlar. Sözlerimi burada toparlarken yapılan bu hareketi esefle kınıyorum. Toplum olarak bu yönetim zihniyetine sessiz kaldığımız sürece umduğumuz müreffeh günlere kavuşmamız mümkün değildir.”

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir