BOLHAYKO'NUN YENİ BAŞKANI AYŞE ATILGAN OLDU

Bolu Hayvanları Koruma Derneği (BOLHAYKO)'da başkanlığı görevini uzun bir süredir yürüten Melek Ünal'ın ardından başkanlığa Ayşe Atılgan getirildi.

BOLHAYKO'NUN YENİ BAŞKANI AYŞE ATILGAN OLDU
27 Ekim 2020

BOLHAYKO,  gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurul toplansında görevi yeni yönetime devretti.
Ayşe Atılgan başkanlığında oluşan yönetim, başkan yardımcısı Melek Ünal, muhasebe Mustafa Yeşilçimen , sekreter Mert Minisker, üye İdris Ozan Albayrak, Disiplin kurulu başkan Sevda Öztaşkın, başkan yardımcısı Nilüfer Yaraş, Fatma Güler'den oluşuyor.
BOLHAYKO Başkanı Ayşe Atılgan, "Yeni yönetimin hayırlı olmasını diliyorum. Bolhayko olarak belediye hayvan hakları meclisi Bolu Barosu Hayvan Hakları Komisyonu ve diğer derneklerle ve tüm hayvanseverlerle el birliği içerisinde can dostlarımız için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Önemli olan elbette can dostlarımızın sağlıklı ve güvenilir ortamlarda olması. Bu vesile ile yönetimimizin hayırlı olmasını diliyoruz." dedi.

3 yorum yapılmış

  • Mustafa Neriman Güner27 Ekim 2020 - 13:32
    Sorumluluk veçok uğraş isteyen birgörev almışsınız Allah yardıcınız olsun
  • Sadık YlLDlZ27 Ekim 2020 - 17:17
    Her iki başkanda hayvan sevgisi ile yoğrulmuş insanlar.. Ayse hanımada başarılar diliyorum.. Saygılar
  • Dağo21 Haziran 2023 - 14:49
    Ayşe hanım size hayvanlara olan sevginiz ve katkılarından dolayı ailece çok teşekkür ederiz.... Sokak kedimiz Karameli ameliat ettirdiniz...Bizleri mutlu ettiniz. Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah....

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir