BOLHAYKO İZMİR'DEKİ CAN DOSTLAR İÇİN SEFERBER OLDU

Bolu Hayvanları Koruma Derneği (BOLHAYKO), İzmir'de meydana gelen depremin ardından yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için mama bağışı kampanyası başlattı.

BOLHAYKO İZMİR'DEKİ CAN DOSTLAR İÇİN SEFERBER OLDU
6 Kasım 2020

Haber: Selen Dolunay Gündoğan
BOLHAYKO Başkanı Ayşe Atılgan, yaptığı açıklamada, "Sevgili dostlar, İzmir de yaşanılan deprem herkesi çok derinden sarstı. Yıkılan evler, can kayıpları yok olan hayatlar. Tüm bu kargaşanın içinde can dostlarımızda oradan oraya savruldu. Kimi göçük altında kalırken kimi korkup kaçtı kimi kurtarıldı. Kızılay'ın İzzet Baysal Caddesine kurduğu 'İzmir'e Yardım Çadırı' can dostları için mama bağışlarını da alıyor. Lütfen 1 kilo beş kilo hiç farketmez. Kızılayın İzzet Baysal Caddesine kurduğu 'İzmir'e Yardım Çadırı' na kedi-köpek maması, kuş yemi desteği ile İzmir'de ki can dostlarımıza destek olduk. Lütfen tüm hayvanseverlerimiz İzmir'de ki hayvanseverlerimize ve can dostlarımıza mama desteği ile destek olalım." dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir