KAZIM KARSU’DAN ONKOLOG SORUNUNA TEPKİ

CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, ildeki onkolog sorununa dikkat çekerek, “Sayın Arzu Aydın, Sayın Fehmi Küpçü hatta Sayın Nurettin Doğanay geceleri nasıl rahat uyku uyuyor? Merak ediyorum.” dedi.

KAZIM KARSU’DAN ONKOLOG SORUNUNA TEPKİ
7 Kasım 2020

Haber: Selen Dolunay Gündoğan

Kazım Karsu, Bolu’da yaklaşık 5 aydır onkolog bulunmaması ve kanser hastalarının mağduriyetine ilişkin bir yazılı açıklamada bulundu.

Kanser hastalarının Ankara ve Düzce başta olmak üzere çevre illere gitmek zorunda kaldığına dikkat çeken Karsu, “Tıp Fakültemizin Onkoloji Bölümüne onkolog doktor ataması halen yapılmadı. İlimizde tedavi gören yüzlerce kanser hastası vatandaşımızın mağduriyeti aylardır çözülmüyor. Sayın Arzu Aydın, Sayın Fehmi Küpçü hatta Sayın Nurettin Doğanay geceleri nasıl rahat uyku uyuyor? Merak ediyorum” diye konuştu.

YÜZLERCE KANSER HASTASI MAĞDUR

AK Parti iktidarında Onkoloji Bölümüne bir türlü onkolog doktor ataması yapılmadığını dile getiren Karsu açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Yüzlerce Kanser tedavisi gören vatandaşımız sırf bu yüzden çevre illere giderek tedavi oluyorlar. Bolu’da yaşayan vatandaşlarımızın Ankara’ya ya da Düzce’ye gitmeleri şart mı? Bolu’da niye tedavi olamıyorlar? AKP-MHP Hükümetinin öve öve bitiremediği sağlık politikası bu mu?  Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Bölümüne doktor atanması hiçbir dönemde bu kadar zor olmamıştı. AK Parti yöneticilerine sesleniyorum halk sizden uzman doktor atandığına dair müjdeli bir haber bekliyor. Umarım bu çağrım yerine ulaşır ve kanser hastalarımız çevre illere gitmekten kurtulurlar.”

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir