VALİ ÜMİT NET KONUŞTU: "RUHSATSIZ EV VE KAÇAK YAPILAR YIKILACAK"

Bolu Valisi Ahmet Ümit kaçak yapıların yıkımı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Vali Ümit, 31 Aralık 2017 yılından itibaren yapılmış ruhsatsız ev ve benzeri kaçak yapıların yıkılacağını ifade etti.

VALİ ÜMİT NET KONUŞTU: "RUHSATSIZ EV VE KAÇAK YAPILAR YIKILACAK"
27 Kasım 2020

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Vali Ümit, “Mera alanlarında yeni yapı, çit vb. işgaller varsa derhal bunlar kaldırılmalıdır. Yasal olarak yanlış olan şeylerin karşısında durmak her vatandaşın ve öncelikle bizim görevimiz. Kimseye bu konuda taviz verilmeyecek. Hepimiz vatandaşlarımızın, gelecek nesillerimizin ve can dostlarımız olan hayvanların hakkını ve hukukunu korumakla mükellefiz” dedi.

“20 ÇİTİN ARKASINDA 104 DÖNÜM İŞGAL EDİLMİŞ MERA ÇIKTI”

Vali Ümit, “Aralık ayının sonuna kadar; mera ve yaylalarda hayvanların otlamasına mani olacak her türlü duvar, çit vb. yapılar kaldırılacak. Bizim amacımız kimsenin hatasını kusurunu aramak değil ancak bol miktarda şikâyetler alıyoruz. At Yaylasında kaldırılan 20 çitin arkasından 104 dönüm işgal edilmiş mera çıktı” ifadelerine yer verdi.

2 yorum yapılmış

  • Ali Kemal üstün27 Kasım 2020 - 14:25
    Yeni Hayvancılık Yapmak ve Ülke Ekonomi sine Katkıda Bulunanlarda engelleyin Sn. Vali
  • AHMET DÖNMEZ28 Kasım 2020 - 06:27
    yaylalarımız siyasılerle, muhtarların çıkarlarına kurban gitti, 20 sene önce bir kadostral tesbit çalışma bu yağmacıliğı önlerdi malesef yapılamadı tapuları devletin kasasında devlete ait bekletilebilirdi, ceza siyaslerle muhtarlara çıkarılmalıdır.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.