YRP’DEN MUHAMMED EMİN HOCAYA ZİYARET

Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın ve beraberindeki heyet Bolu Sağlık İl Müdürü Dr. Muhammed Emin Demirkol’u ziyaret etti.

YRP’DEN MUHAMMED EMİN HOCAYA ZİYARET
2 Aralık 2020

Salgın sebebiyle kısa tutulan ziyaretin ardından Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın açıklamalarda bulundu.

Baskın, açıklamasında; “Güzel ülkemiz Türkiye'mizin, tüm insanlığın yaşamış olduğu pandemi sürecinde tüm bu zorluklara karşı bedenini siper eden sağlık çalışanlarımızın yanında olduğumuzu ifade etmek üzere Bolu Sağlık İl Müdürümüz Sayın Muhammed Emin Demirkol'u makamında ziyaret ettik. Kendilerine bu süreçte yapmış oldukları büyük fedakarlıktan dolayı tebrik ve teşekkürlerimizi ilettik. Bundan sonraki süreçte de Yeniden Refah Partisi olarak ihtiyaç duydukları her anda yanlarında olacağımızı ifade ettik. Ülkemizin sorunlarına çözüm üretmek amacıyla çalışmalar yaptığımız ve bu çalışmaların kaleme dökülmüş hali olan milli kaynak paketlerimiz kitabımızı sağlık müdürümüze hediye ettikten sonra misafirperverliklerinden dolayı ayrıca teşekkür ederek ziyaretimizi sonlandırdık.” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir