UZAKTAN EĞİTİM YİNE UZATILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından açıklama yaptı. Erdoğan, "Yüz yüze eğitime verilen ara 15 Şubat 2021'e kadar uzatıldı" dedi.

UZAKTAN EĞİTİM YİNE UZATILDI
28 Aralık 2020

Cumhurbaşkanı Erdoğanbaşkanlığında yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı, 2 saat 50 dakika sürdü. Toplantı sonrası Erdoğan, açıklama yaptı. Erdoğan, yüz yüze eğitime verilen aranın 15 Şubat 2021'e kadar uzatıldığını açıkladı. Daha önce 4 Ocak'a kadar uzaktan eğitimin süreceğini belirten bakanlık vaka sayılarının artmasıyla birlikte 22 Ocak'a kadar uzaktan eğitime devam kararı almıştı.

YÜZ YÜZE EĞİTİME VERİLEN ARA UZATILDI

Erdoğan, "Vaka sayısında düzenli düşüşe uygun olarak kısıtlama tedbirlerini dikkatle gözden geçiriyoruz. Vatandaşlarımıza tamam diye ifade ettiğimiz temizlik, maske, mesafe kurallarına sıkı bir şekilde riayet etmelerini bekliyorum. Gelişmelerin ümitvar olduğunu gördük. Okullarımızdaki yüz yüze eğitime verdiğimiz arayı 15 Şubat 2021'e kadar uzatıyoruz." dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir