ÜLKÜCÜ BAŞKAN: "ÇOCUKLARINIZI CHP'YE GÖNDERMEYİN"

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Bolu ziyaretinde yaptığı açıklamada, "Çocukları CHP’ye giden ailelere sesleniyorum. Çocuklarınızı artık CHP’ye göndermeyin." dedi.

ÜLKÜCÜ BAŞKAN: "ÇOCUKLARINIZI CHP'YE GÖNDERMEYİN"
8 Ocak 2021

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Bolu Ülkü Ocakları’nı ziyaret ederek, Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Sayın İsmail Akgül ve yönetim kurulu üyeleri ile hasbihal ettiler. Genel Başkan Yıldırım, Bolu Ülkü Ocakları’nın yaptığı faaliyetlerle ilgili bilgi alırken, tüm teşkilatlara selam, sevgi ve muhabbetlerini ilettiler.

“GENÇLİK BİR MİLLETİN UMUDUDUR”

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet yiğit Yıldırım, ziyaretin ardından açıklamalarda bulundu. Yıldırım, “Bugün gençliğe her dönemden olduğundan daha fazla ihtiyacımız var. Çünkü gençlik bir milletin umududur. İyi yetiştirilmiş bir gençlik var ise o devletin geleceğinden endişe etmeyin. Ama gençliğimizi iyi yetiştiremezsek bir gün bu topraklardan yok olur gideriz. O yüzde Ülkü Ocakları olarak öncelikli hedefimiz gençlerimizin kültürünü iyi tanıması, milletine faydalı olması, örfünü, adetini ve töresini bilmesi için iyi yetiştirmek. Bizlere çok büyük sorumluluklar düşüyor” diye konuştu.

“ÜLKÜ OCAKLARI DÜNYANIN EN BÜYÜK GENÇLİK TEŞKİLATI”

Yıldırım, “Ülkü Ocakları’nın kurulalı 50 yılı aşkın bir dönem oldu. İlk 1960’lı yıllarda yıkıcı ve bölücü faaliyetler, Marksist ve Leninist yapılar devletimizi yıkmak ve bölmek için başladığı zaman Sayın Devlet Bahçeli tarafından öncülüğü yapılan ve ağabeylerimiz tarafından Ülkü Ocakları kuruluyor. 1960 döneminde bu yapılara karşı ciddi bir mücadele veriyor. 80 öncesinde de bu yapılar çoğaldığı zaman Ülkü Ocakları ve Ülkücü Hareket ciddi bir mücadele vererek binlerce şehit vererek bu toprakların ebediyete karşı bizlerin olmasını sağlıyor. Bugün Ülkü Ocakları dünyanın en büyük gençlik teşkilatı olarak turan davamız açısından çok ciddi çalışmalar yapıyor” şeklinde konuştu.

“TÜRKLERİN DÜNYADA UÇACAĞI BİR DÖNEM OLACAK”

2023 hedeflerinden de bahseden Yıldırım, “Artık 2023’e az zaman kaldı. Dünyada ve bölgemizde artık daha fazla söz sahibi olacağız. En büyük katkılardan birini verdik. Türkiye’yi ateş çemberinden çıkarıp çok şükür ki bu konuma getirebildik. Bundan sonra da genç bir arkadaşımız daha fazla çalışarak devletine milletine katkı sağlaması gerekiyor. Çünkü gençliğe çok ihtiyacımız olacak. 2023 yılında geldiğimiz konuma biz bile şaşıracağız. Artık bu dönem Türklerin dünyada uçacağı bir dönem olacak. Çok şükür ülkü Ocakları binlerce yıllık bir mazinin bugün devamlılığını sağlıyor” dedi.

“ÖRGÜT MENSUPLARI ORADA BİR BAŞKALDIRI YAPMAYA ÇALIŞIYOR”

Boğaziçi Üniversite’sinde yaşanan olaylar hakkında da konuşan Yıldırım, “Amerika’da Joe Biden’ın başkanlığı kazanmasından itibaren ümitlenen bazı vatan hainleri oldu. Boğaziçi Üniversitesi’nden yaşanan olaylar sadece bir rektörün seçilmesine tepki göstermek değil. Cumhurbaşkanlığı kararı ile orasının rektörü atanmıştır. Bütün örgüt mensupları orada bir başkaldırı yapmaya çalışıyor. İşin başında kim var? Türk düşmanı, İslamiyet düşmanı, Türk Dünyasına düşmanlık yapan CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu denilen kadın. Oradakilere öğrenci demiyoruz, hepsi örgüt elemanı. Amaçları rektöre karşı bir eylem değil, Türkiye’de yaşanacak olayların fitilini ateşlemek. Çok şükür güçlüyüz. Bunlara müsaade etmeyiz” diyerek konuştu.

“ÇOCUKLARINIZI ARTIK CHP’YE GÖNDERMEYİN”

Çocuklarını CHP’ye gönderen ailelere seslenen Yıldırım, “Çocukları CHP’ye giden ailelere sesleniyorum. Çocuklarınızı artık CHP’ye göndermeyin. Özellikler Canan Kaftancıoğlu gibi DHKP/C’li, teröristler ile birlikte yatıp kalkan kişinin olduğu yere çocuklarınız giderse, yarın karşınıza polisimize ve askerimize ateş eden eli kanlı bir terörist olarak çıkar. O yüzden çocuklarınızı bunlardan koruyun. Çocuklarınızı gönderecekseniz Ülkü Ocaklarına gönderin. Devletini sevsin, milletini sevsin, ailesine saygılı olsun, Atatürkçü olsun ve milliyetçi olsun. Atatürk’ün koyduğu değerler milliyetçi ve ülkücü yaşamaktan geçer” ifadelerini kullandı.

2 yorum yapılmış

  • Fişlenmiş9 Ocak 2021 - 18:05
    Hadi ordan! Hani siz Milliyetçiliği,Türklüğü ayaklar altına alanlardan hesap soracaktınız!? Andımızı tekrar okutmazsanız bilmem neyiniz üzerine milletin önünde ant içmiştiniz! Andımız okunuyor mu? Kaldırılan TC ler yerine tekrar yazıldı mı? Ayrıca siz Mahkeme misiniz ki kimin terörist kimin terörist olmadığına karar veriyorsunuz? Sayenizde Adalet ve adalete güven bırakmadınız. Mahkemeniz hayırlı olsun!
    %100   (Toplam 2 oy kullanıldı.)
  • Eğitim 11 Ocak 2021 - 19:38
    Ya siz kendinizi ne sanıyorsunuz, insanların aklıyla alay etmeyin. Siz bu ülkeye en büyük zararı verenlerle berabersiniz

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir