YENİDEN REFAH PAŞAKÖY HALKIYLA BULUŞTU

Yeniden Refah Partisi Bolu İl Teşkilatı'nın bu kez adresi Paşaköy oldu. Cuma namazı sonrası Paşaköy halkı ile buluşan partililer, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

YENİDEN REFAH PAŞAKÖY HALKIYLA BULUŞTU
29 Ocak 2021

Yeniden Refah Partisi Bolu Merkez İlçe Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu her hafta Cuma günü yapılan köy-mahalle ziyaretleri kapsamında Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın ve Merkez İlçe Başkanı Faruk Bayrakdar’ın katılımıyla, Cuma Namazı sonrası Paşaköy halkıyla partililer bir araya gelerek ikramlarda bulundu.

“Halkımızla buluşmaya devam edeceğiz.”

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Bolu Merkez İlçe Başkanı Faruk Bayrakdar; “Düzenlemiş olduğumuz program kapsamında bu hafta Paşaköylülerle buluştuk. Halkımız bizi gerçekten büyük bir ilgiyle karşılıyor. Elbette halkımızla buluşmaya devam edeceğiz. Milli Görüş demek, önce millet demektir, millet’in hakkının millet’e verilmesi demektir.Geçmişimiz, bu zihniyetimizin, bu prensiplerimizin sayısız uygulamaları ve ispatları ile doludur. “Önce Millet” anlayışıyla yeniden geleceğiz ve borç-faiz-zam-vergi ekonomisi yerine istihdam-üretim-ihracat ekonomisine geçerek, “Yeniden Büyük Türkiye” hedefine ulaşacağız.Kaynak üretmek için; borçlanmak, devletin varlıklarını satmak, Millet’e yük yüklemek yerine, Milli Kaynak Paketlerimiz’i harekete geçireceğiz.Her zaman söylediğimiz gibi biz sadece seçim zamanı halkımızın yanında değiliz. Biz geçim zamanı da halkımızın yanındayız.” dedi.

 

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir