GÖYNÜK'TE YENİDEN REFAH PARTİ TABELASI YERİNDEN SÖKÜLDÜ

Bolu’nun Göynük İlçe Belediyesi skandal bir işleme imza attı. Göynük Belediye Başkanı Ahmet Çankaya’nın talimatı ile belediye ekipleri Yeniden Refah Partisi Göynük İlçe Başkanlığı tabelasını hiçbir tebligat veya bilgilendirme yapmadan yerinden sökerek al

GÖYNÜK'TE YENİDEN REFAH PARTİ TABELASI YERİNDEN SÖKÜLDÜ
12 Şubat 2021

Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın, konu ile ilgili sert bir açıklama yayımladı.

“BU YAPILAN BİR ÇEŞİT DARBEDİR”

Göynük ilçesinde yaşanan hadisenin kendilerini derinden üzdüğünü ve yaraladığını vurgulayan Sadettin Baskın, “Göynük ilçemizde sorgusuz sualsiz hiçbir yazılı evrak ve hiçbir resmi bildiri yapılmaksızın fütursuzca Yeniden Refah Partisi İlçe binamızın ön cephesindeki tabelamız Göynük Belediye ekiplerince gasp edilmiş yerinden sökülerek alıkonulmuştur. Göynük’te bütün siyasi partilerin tabelaları kendi renklerinde ve kendi logolarında olup Göynük’ün muhtelif yerlerinde olmasına ve yıllardır hiçbir müdahaleye maruz kalmamalarına rağmen bizim tabelamıza yapılan bir çeşit darbedir. Hukuksuz bir işlemdir. Bundan sonraki süreçte Göynük Parti binamızın içindeki diğer emtialarımızın da gasp edilebilir düşüncesini taşıyoruz” dedi.

“YENİDEN REFAH PARTİSİ’NE ‘DUR’ DEMENİN ÖN HAZIRLIĞI YAPILMIŞTIR”

Yeniden Refah Partisi’nin ülke genelinde yaptığı çalışmaların birilerine rahatsız ettiğinin görüldüğünü belirten Baskın, “Yeniden Refah Partisi olarak sadece halkımızın hakkını savunmak için yönetimde adalet için paylaşımda adalet için ülkenin üretim ve istihdamını yeniden kurmak için Türkiye'nin 81 ili ve 922 ilçesinde teşkilatlanmamızı tamamlayarak, milletimizin hizmetkarı olabilmek için yola çıktık. Tamamen yasalara uygun şekilde kurulmuş bir parti olarak hem çok kısa sürede büyük kongremizi gerçekleştirdik hem de 45 bin katılımcı ile cumhuriyet tarihinin en kongresine imza attık. Ancak Göynük ilçemizde yapılan bu hareket, düpedüz Aziz milletimize hizmet etmemizi engellemek için ayağımıza vurulmaya çalışılan bir prangadır. Düpedüz ambargo uygulamaya çalışmaktır. Göynük Belediyesi’nin bu tavrını, ülkemizin geleceğini şekillendirecek bir siyasi partiye ‘dur’ demenin ön hazırlığı olarak görüyoruz” ifadelerini kullandı.

“BU TARZ DAVRANIŞLAR BİZİ ENGELLEMEZ AKSİNE GÜÇ VERİR”

Yeniden Refah Partisi tabelasının alenen çalındığını ve sorumluları hakkında ivedi şekilde suç duyurusunda bulunacaklarını kaydeden İl Başkanı Sadettin Baskın, “Bu despot hareketin mümessillerinin cezalandırılması için hukuk kuralları çerçevesinde ne gerekiyorsa yapacağız. Bu tür hareketler halkın iradesine yön vermeye çalışmaktır, siyasete at gözlüğüyle baktırma çabasıdır. Bu tarz davranışlar bizleri engellemez aksine daha da güç verir. Bu mücadeleyi bizler daha önce de Erbakan Hocamla birlikte defalarca verdik. Gittiğimiz yolun hak olduğunun her fırsatta engeller çıkarılmaya çalışılmasından bellidir ve hak davada daha da gayretle çalışmamızı bizlere gösterir. Bu aziz milletin bu tür zihniyetlere sandıkta gereken cevabı vereceğine cani gönülden inanıyoruz. Allah'ın izniyle bu tür gem vurmaya çalışmalar Yeniden Refah ve Milli Görüş’ün neferlerini asla durdurmayacaktır.  Buna hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Allah'ın izniyle bu aziz millet tekrar Milli Görüş hizmetlerinden faydalanacaktır” açıklamalarında bulundu.

 

 

1 yorum yapılmış

  • Bolulu12 Şubat 2021 - 16:37
    İlginç bir durum? Diğer parti tabelaları duruyor

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir