GENÇLİK KOLLARI FATİH BAYRAK'A EMANET

AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları Olağan Kongresinde tek liste olarak girilen seçimde Fatih Bayrak delegelerin oylarıyla başkan seçildi.

GENÇLİK KOLLARI FATİH BAYRAK'A EMANET
16 Şubat 2021

AK Parti Gençlik Kolları 6’ıncı olağan kongresi 17 Temmuz Spor Salonu'nda yapıldı. Kongreye, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ile Fehmi Küpçü, AK Parti Genel Merkez İl Koordinatörü Nurettin Doğanay, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ensar Topçu ve çok sayıda partili katıldı.

Kongrede konuşan AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, kongre ile Bolu'da yeni bir dönemin başladığını söyleyerek, “Gerçekleştireceğimiz kongremizde, Bolu'da AK Gençlik adına yepyeni bir dönemi daha heyecanlı, daha kararlı bir şekilde başlatacağımız yeni bir dönemin kapılarını aralayacağız. Türkiye'nin her köşesinde, inanın aynı coşkuyla kongrelerimizi yürütüyoruz ve “inandığın yolda yürü” sloganının hakkını verecek çok canlı bir süreci hep birlikte yaşıyoruz. İddiamız şu, diyoruz ki; eğer bir davaya, bir ideale, bir hedefe gençler inanmışsa, Allah'ın izniyle orada zafer mukadderdir. Tarihimiz hem İslam Tarihi bunun örnekleriyle dolu aynı zamanda Türk Tarihimiz de onlarca farklı örnekleriyle dolu. O yüzden biz inanacağız. Biz inanacağız ki Bolu'daki tüm kardeşlerimizi de bu hedefe, bu ideale AK Parti ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan etrafında kenetlenerek milletimizi önce 2023, sonra 2053, ardından da 2071 hedeflerine taşıyacak çalışmaları ortaya koyacak nesiller de bu kadroların arasından çıkacak.” diye konuştu.

 Tek liste ile girilen kongrede Fatih Bayrak delegelerin oylarıyla AK Parti Bolu Gençlik Kolları Başkanı oldu.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir