BU YIL 20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI YAPILACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 20 bin öğretmen atamasının yapılacağını duyurdu.

BU YIL 20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI YAPILACAK
23 Şubat 2021

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Valiliği Eğitim Tesisleri toplu açılış töreninde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Milletimizin iradesiyle Türkiye’yi yönetme vazifesini üstlendiğimizde ülkemizi dört temel sütun üzerinde yükselteceğimizin sözünü vermiştik. Sadece bu dört alanda değil, savunmadan ulaştırmaya ticaretten dış politika ve enerjiye her alanda milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyiz” dedi.

Eğitim-öğretim bütçesinin 211 milyarı aştığını belirten Erdoğan, “Önümüzdeki aylarda 20 bin öğretmen atamasını daha yapacağız. 20 bin öğretmen atamamızın milletimize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

7.5 MİLYON KİŞİ AŞI OLDU

Dünya Sağlık Örgütü Avrupa Bölge Direktörü Dr. Hans Kluge’nin “Covid-19 salgını 2022 yılının başlarında bitecek. En kötü senaryo geride kaldı” açıklamasına değinen Erdoğan, şunları söyledi:

“2022’nin başında inşallah bu salgının sona ereceğini söylüyor. İnşallah dedikleri gibi olur. Buna göre de hazırlıklarımızı yapıyoruz. Ama rehavete kapılamayız. Aşılamayı dünyada en hızlı yapan ülke Türkiye. Dün itibarıyla 7.5 milyonu geçti. Gevşeme yok. Yeni yeni tedbirler alıyoruz.”

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir