SUAT GÜNER'DEN İZZET BAYSAL'I ANMA MESAJI

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner; İzzet Baysal Vakfı ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin kurucusu İzzet Baysal’ın vefatının 21’nci yıldönümü nedeniyle bir anma mesajı yayınladı.

SUAT GÜNER'DEN İZZET BAYSAL'I ANMA MESAJI
3 Mart 2021

Güner mesajında; “İzzet Baysal Vakfı ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin kurucusu, Bolu’muzun Babası hayırsever iş adamı, Vakıf insan merhum İzzet Baysal’ın aramızdan ayrılışının 21’nci yılında da her yıl olduğu gibi rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz. Bolu’muza ve Üniversitemize eğitim ve sağlık alanında çok ciddi yatırımlar yaparak, bu alanlarda ilimizin Türkiye’nin örnek şehirlerinden biri olmasını sağlayan İzzet Babamız bu özelliği ile cumhuriyetin örnek vakıf insanlarındandır. Bolu’da yaşayan bizlerin; doğumundan ölümüne kadar İzzet Baysal’ın okullarından hastanelerine ilimize yaptığı bütün yatırımlardan yararlanmaktayız. Hayatımızın her aşamasında her an yanımızda hep O’nu hissettiğimiz için şehrimize İzzet Baysal kenti diyoruz. Bolulular olarak bizim vazifemiz; İzzet Babamızın bize bıraktığı mirası devam ettirmek ve gençlerimizin bu anlayışı devam ettirmesi için onlara daima İzzet Babanın hatırasını hatırlatmak olmalıdır. Allah İzzet Babamıza gani gani rahmet eylesin. Kurduğu vakıf Bolu’ya hizmet etsin ve vakıf medeniyetine örnek olsun” ifadelerine yer verdi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir