TANJU ÖZCAN İKİ VEKİLİ ADETA TOPA TUTTU

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’nün TBMM koltuğunda oturmalarının Bolu için büyük bir talihsizlik olduğunu söyledi.

TANJU ÖZCAN İKİ VEKİLİ ADETA TOPA TUTTU
15 Mart 2021

Haber: Hızır İlyas Yıldırım
Başkan Özcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde kendisini eleştiren AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’ye yüklenen Özcan, “AK Parti ve Bolu’nun vekilleri ben olmasam konuşacak bir konu bulamayacaklar. Bolu’da sanki benden başka bir konu yok. İki tane silik milletvekili oturmuş gece gündüz beni eleştiriyorlar. Belediye seçimlerini kaybetmelerini yol kazası olarak görüyorlar. Kaybetmeleri bir yol kazası değil, başarısızlıklarındandı. Benim kazanacağım zaten belliydi. Bizim aldığımız oyların hemen hemen yarısı AK Parti ve MHP seçmeninden gelen oylardı. Onların da güvenini kazanarak bu koltuğa oturdum. Seçimlerde açık bir başarısızlıkları var ve bunu sindirmelerini tavsiye ediyorum.” dedi.

MİLLETVEKİLLERİ İÇİN ANKET YAPTIRDI

AK Partili iki vekilin Bolu’da ne kadar tanındığıyla alakalı bir anket çalışması yaptırdıklarını ifade eden Tanju Özcan, “Bolu halkı vekillerini tanımıyor. Halkın yüzde 52,5’i iki vekili de tanımıyor. Halkımızın sadece yüzde 10’u vekilleri başarılı buluyor, yüzde 90’ı bulmuyor. Benim vekilliğim zamanında halkın yüzde 90’ı Bolu vekillerini tanıyordu. Bu iki milletvekili arkadaşımızın TBMM’de o vekil koltuğunda oturmaları bana göre Bolu’nun en büyük talihsizliğidir.” diye konuştu.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir