AK PARTİLİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ İMAMOĞLU’NA “CAHİL” DEDİ

Bolu Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Burak Balaban, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na “cahil’ dedi.

AK PARTİLİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ İMAMOĞLU’NA “CAHİL” DEDİ
23 Mart 2021

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz gün gazeteci Cüneyt Özdemir ile gerçekleştirdiği bağlantıda Sultan II. Bayezid'den Fatih Sultan Mehmed'in babası olarak bahsetti. Ancak İmamoğlu, bu sözleri söylerken çok büyük bir hataya düşüyordu. Zira II. Bayezid, sandığı gibi Fatih Sultan Mehmet'in babası değil, oğluydu.

AK PARTİLİ İSİM “CAHİL” DEDİ

Bolu Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Burak Balaban , Ekrem İmamoğlu’nun bu sözlerinin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Paylaşımında Ekrem İmamoğlu’nu eleştiren Balaban, "İkinci Bayezid kim? Fatih Sultan Mehmet'in babası" diyen cahil, dünya şehri İstanbul'u yönetiyor, ona oy verenler ise diploma ve liyakattan bahsediyor.” dedi.

İŞTE O PAYLAŞIM:

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir