AHMET ÖRNEKBAŞ: "AKP PANDEMİYİ KENDİSİ İÇİN BİTİRMİŞ"

AKP 7. Olağan kongresinde salonu tıka basa dolduran partililer ve Bolu’dan kongre salonuna taşınan 1574 kişi hakkında İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş sert bir açıklama açıklama yaptı. Örnekbaş sert dille eleştirdiği kongre katılımına “Hiç mi vicdanını

AHMET ÖRNEKBAŞ: "AKP PANDEMİYİ KENDİSİ İÇİN BİTİRMİŞ"
25 Mart 2021

AKP 7. Olağan kongresinde ortaya çıkan kalabalık görüntüler sosyal medyada vatandaş tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. Ortaya çıkan görüntülerle vatandaşın sağlığının hiçe sayıldığını ifade eden İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş şu değerlendirmeleri yaptı:

"AKP 7. Olağan Kongresi fotoğrafına vatandaşımız iyi bakmalı ve iktidarın içinde bulunduğu durumu iyi anlamalıdır.  Yapılan kongre tablosuna bakarak AKP’nin dünden bu güne vatandaşımızı ne kadar önemsediği net bir şekilde görülmektedir. Salonda ki görüntülerden den anlaşılacağı üzere AKP pandemiyi kendisi için bitirmiş. Ülkede neredeyse yeniden kapanma koşullarına yaklaşan rakamsal değerlere bakarak böylesi kalabalık bir organizasyonu gerçekleştirmek en hafif tabirle vatandaşımızın sağlığını hiçe saymaktır.

HİÇ Mİ VİCDANINIZ SIZLAMADI?

Dünyayı saran bu illet sebebiyle her gün can kayıplarının yaşanırken, yasaklar sebebiyle esnafımız kepenk kapatmak durumunda kalmış hatta iflasın eşiğine gelmişken böyle bir organizasyon hangi kafa yapısıyla gerçekleştirilebildiniz? Yarın yeniden bu kalabalık organizasyonlar sebebiyle esnafımız işyerini kapatmak durumunda kalırsa esnafımızın yüzüne nasıl bakacaksınız? Böyle bir risk ortamı yaratırken hiç mi vicdanınız sızlamadı? Bu gün memleketi idare eden iktidarın vatandaşımız tarafından iyi anlaşılması gerektiğine bir kez daha şahit oluyoruz ve vatandaşımız adına AKP’ye soruyoruz toplum sağlığının sizin için hiç mi değeri yok?" 

1 yorum yapılmış

  • HİKMET HAZAN12 Nisan 2021 - 22:34
    AKP BOLU DA VE DİĞER İLLERDE LEBALEP KONGRE YAPARAK PANDEMİNİN ÇOĞALMASINA SEBEP OLDU. AKP OY ORANLARINDA BİTMEYE BAŞLADI. KENDİNİ GÜÇLÜ GÖSTERMEK İÇİN, TOPLUM SAĞLIĞINI HİÇ DÜŞÜNMEDİ VE ÜLKEMİZDE SAĢLIK DURUMU ÇOK VAHİM OLMAYA BAŞLADI. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN. ÜLKEMİZİ BU DURUMA DÜŞÜRENLEREDE AKIL FİKİR VERSİN. SAĞLIK TEŞKİLATLARIMIZA DA YARDIM ETSİN.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir