BAŞKAN ÖZCAN'DAN KANDİL HELVASI İKRAMI

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Berat Kandili dolayısıyla Bahçelievler ve Sümer Mahallesi pazarlarında esnaf ve vatandaşlara helva ikram ederek kandillerini kutladı.

BAŞKAN ÖZCAN'DAN KANDİL HELVASI İKRAMI
27 Mart 2021

Berat Kandili dolayısıyla Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumartesi günleri açılan Bahçelievler ve Sümer Mahallelerindeki pazarları ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlara kandil helvası ikram etti.

Başkan Özcan, yaptığı açıklamada, “Bugün Berat Kandilimiz ve bugün yapılacak tüm duaların kabul edileceği Yüce Allah tarafından bizlere iletilmiş. Bugün çok önemli bir gün ve biz de vatandaşlarımızın bu önemli gününü kutlayalım istedik. Bahçelievler pazarımızdan başladık ve hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın karşılıklı olarak kandillerini kutladık, hayırlı işler dileklerimizi sunduk. Allah bu gece edeceğimiz duaları kabul eder inşallah. Ben tüm Bolu Halkımızın kandili kutluyorum, mübarek olsun inşallah” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir