MHP'Lİ ADEM EVCİL VEKİLLERİ TOPA TUTTU

MHP'nin Bolu'da sevilen isimlerinden Adem Evcil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü'yü adeta topa tuttu. İşte Adem Evcil'in o paylaşımları.

MHP'Lİ ADEM EVCİL VEKİLLERİ TOPA TUTTU
22 Nisan 2021

Girdiği son seçimde Bolu'da tarihi bir başarıya imza atan MHP'nin sevilen ismi Adem Evcil, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü'yü hedef aldı.

NEDEN MHP'Lİ BAŞKANLARIMIZ YOK?

Adem Evcil ilk olarak Milletvekili Arzu Aydın'ın sosyal medya hesabından paylaştığı ve "Bolu'dan gelen kıymetli Belediye Başkanlarımızla beraber Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu ile bir araya gelerek ilimiz ile ilgili istişarelerde bulunduk. Bolumuz için hayırlı olsun." yazı ve fotoğrafı eleştirdi.

Evcil, "Sayın Vekillerimiz iyi güzelde bu fotoğrafta neden Göynük ve Mudurnu Belediye Başkanları yok? Cumhur İttifakının ortağı değil mi onlar? Cumhurbaşkanımızın seçilmesi için ter dökmedi mi onlar? Ya da bırakın hadi onlar MHP Belediyesi diye ötekileştiriyorsunuz. Yapılacak hizmetlerden Mudurnu ve Göynük'te ikamet eden Ak Partili vatandaşlarımız yararlanmayacak mı? Bu mu sizin ittifak anlayışınız? Hoş şahsıma yaptıklarınızdan da biliyoruz ama teyit edelim dedik." ifadelerine yer verdi.

"HİÇBİR ÜLKÜCÜ KARDEŞİMİZİ SİZE YEM ETMEYİZ"

MHP'li isim, AK Partili vekilleri hedef aldığı paylaşımlarına şöyle devam etti; "Adam gibi muhalif süreçte dik duran, referandumda dik duran bir sendika başkanımıza (ip'liymiş) yakıştırması yaparak engel olduğunuzu da biliyoruz. Müdür, müdür yardımcısı atamalarında öğretmenlerimize karşı takındığınız tavrı da biliyoruz.Biz rızık için kula minnet eylemeyiz bunu kafanıza yazın. Sıkıntı,zulüm,baskıya da cezaevlerinde idama gül bahçesine gider gibi giden abilerimizden alışkınız! Ne çekmediğimiz 28 Şubat kaldı, ne PKK, ne FETÖ, ne de başka birşey rahat olun. Hiçbir ülkücü kardeşimizi size yem etmeyiz. Susuyorsak Liderimize olan sadakatten, davamıza olan bağlılığımızdan susuyoruz. Görelim Mevlam neyler neylerse hayırlısını eyler."

"BİZİM MÜCADELEMİZ İTTİFAK DÜŞMANI A-K-P'LİLERLE"

Cumhur İttifakı'na Bolu'da tek kişi kalmış olsa bile sahip çıkacağını ifade eden Adem Evcil, açıklamalarının devamında şunları kaydetti; " Telefonla arayan, özelden mesaj atan tanıdığım tanımadığım gönlü güzel insanlar sizleri çok seviyorum bunu bilin. Cumhur İttifakına Bolu'da tek kişi kalsam da sahip çıkacağımı biliyorsunuz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Lakin 30.000 oy verdiniz hakkınızı savunmak yanlışa yanlış demek boynumun borcu. Bizim mücadelemiz AK Parti içine yuvalanmış ittifak düşmanı A -K- P'lilerle. Bu A -K -P 'lilerin ne Cumhurbaşkanımız umurunda, ne ittifak, ne de başka birşey. Varsa yoksa şahsi ikbal. Son olarak bizim dualarımızda desteğimiz de Sayın Cumhurbaşkanımız ve Bilge Liderimizledir. Bir adım geri adım atan namerttir. Ama bu şu demekte değil yerelde yaptığınız her yanlışa verecek bir cevabımız var. Tek bir Ülkücü kardeşimizi asla size yem etmeyiz. Bunu da böyle bilin vesselam. Konuların detaylarını ve daha fazlasını önümüzdeki günlerde konuk olacağım bir programda sizlerle paylaşacağım."

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.