AHMET ÖRNEKBAŞ'TAN BİDEN'E SERT TEPKİ

İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, Amerikan Başkanı Joe Biden’in ‘soykırım’ açıklamasına tepki gösterdi

AHMET ÖRNEKBAŞ'TAN BİDEN'E SERT TEPKİ
25 Nisan 2021

İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, Amerikan Başkanı Joe Biden’in ‘soykırım’ açıklamasına tepki göstererek, "Sözde 'soykırım' lafını ağzına alarak tarihi yeniden yazmaya çalışanları da, Türk milletinin onur ve itibarına yönelik yapılan saldırıları; ciddiyetsiz ve dengesiz ilişkiler ağıyla yönetmeye çalışanları da en şiddetli şekilde kınıyorum" dedi.

Amerikan Başkanı Joe Biden’in 1915 olaylarını “soykırım” olarak tanımladığı açıklamasına bir tepki de İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş’tan geldi. Örnekbaş, sosyal medya hesabından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in konu ile ilgili açıklamasını paylaşarak, “Sözde 'soykırım' lafını ağzına alarak tarihi yeniden yazmaya çalışanları da,Türk milletinin onur ve itibarına yönelik yapılan saldırıları; ciddiyetsiz ve dengesiz ilişkiler ağıyla yönetmeye çalışanları da en şiddetli şekilde kınıyorum” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir