İŞÇİNİN ALINTERİ KURUMADAN HAKKI ÖDENMELİDİR

İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında “Ülkemize değer katan tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum” dedi.

İŞÇİNİN ALINTERİ KURUMADAN HAKKI ÖDENMELİDİR
1 Mayıs 2021

İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

Emek hem dinimizce hem de töremizce her zaman değerli görülmüştür. Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed bir hadisinde ‘İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz’ demiştir. Bu hadisle dinimizin emeği ile üreten insanlara karşı bakış açısı çok net olarak tarif edilmiştir. Töremize bakıldığında ise Türk milleti her zaman emeği ve iş gücü konusunda ortak hareket etmeyi seçmiş bir millettir. Aziz milletimiz oluşturduğu imecelerle tarım üretiminin zorlu şartlarına karşı birlikte mücadele etmiş, harmanını birlikte yapmış ve ekmeğini bölüşmüştür. Emek her zaman töremizde kıymetli görülmüştür. Ülkemizde birlik beraberlik ruhu birazda bu dayanışmanın sonucunda ortaya çıkmıştır.

FATURA DAR GELİRLİYE KESİLDİ

Ülke olarak yaklaşık 20 yıldır sürüklendiğimiz karanlıkta insanımızın emeği değersiz hale getirilmiştir. Alın teri ile yaşamını sürdüren insanlarımız fakirleşmiş ve her geçen gün yaşama koşulları daha zor hale gelmiştir. Zenginin yanında duran iktidar, hayatını sürdürmek için var gücüyle çalışarak hayatını kazanan emekçi kardeşlerimizi ve küçük işletmesinde rızkını kazanmaya çalışan esnafımızı yok sayar hale gelmiştir. Yaptıkları bütün yanlış kararların faturası maalesef ülkemizde büyük çoğunluğa sahip bu gelir seviyesindeki insanlarımıza kesilmiştir. Bu karanlık günlerin çok yakında sona ereceğini umut ederek Ülkemizin kalkınması ve geleceği için emeğini ortaya koyan, yüreğinde vatan sevgisi ile çalışıp, memleketimize değer katan tüm vatandaşlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir