SUAT GÜNER: “GENÇLER TAM OLARAK BUGÜNÜMÜZDÜR”

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, özellikle ‘Z Kuşağı’ olarak adlandırılan gençlerin partilerine büyük bir teveccüh gösterdiğini söyledi.

19 Mayıs 2021

Başkan Güner, 2023 ya da olası bir erken seçimde sandığa gidecek olan gençlerle ilgili Gazete Bolu’ya önemli açıklamalarda bulundu.

“Z KUŞAĞI PARTİMİZE BÜYÜK TEVECCÜH GÖSTERİYOR”

Güner, ‘Z Kuşağı’ olarak adlandırılan 5 milyondan fazla gencin ilk seçimde sandığa gideceğini belirterek, “Bolu’da da 20 binden fazla gencimiz oy kullanacak. Partimizin ülke genelinde 11 milyona yakın üyesi var. Bütün partilerin üye sayısını toplarsanız bizim partimizin ancak dörtte biri kadar ediyor. Gençlik Kolları üye sayımız ise 1,5 milyon civarındadır. Bolu’da da 6 bin 500’den fazla gencimiz partimize üyedir. Son 3 ayda da 150 yeni gencimiz partimize üye oldu. Ve üye sayımız her geçen gün katlanarak artıyor. Bu bağlamda Z kuşağı gençlerimizin partimize büyük bir teveccühü olduğunu görüyoruz. Sonuç olarak partimiz gençleri, gençler de partimizi seviyor. Bayrak yarışı olarak gördüğümüz AK Parti davasında, yarın bizlerin yerlerini onlar alacak.” dedi.

“GENÇLERİN FİKİRLERİNE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUM”

Başkan Güner, “Gençlerin fikirlerine ve beklentilerine büyük önem veriyorum. Siyaset anlayışının konuşmaktan daha ziyade dinleyebilmek olduğunu düşünüyorum. Dinlemeyi bilen bir siyasetçi olmayı hedefliyorum. Gençlik Kollarımızla beraber yürüttüğümüz bir çalışma var. “Gençler Soruyor” adı altında hem instagram, hem facebook hem de diğer sosyal medya platformlarında canlı yayınla gençlerimizle buluşacağız. Onların beklentilerini, dileklerini, isteklerini dinleyeceğiz ve çözüm yolları arayacağız. Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Fatih Bayrak bu canlı yayınları yürütecek. Bütün gençlerimizi bu canlı yayınlara katılmaya davet ediyorum.” diye konuştu.

“GENÇLER BİZİM BUGÜNÜMÜZDÜR”

Gençlerden alacakları verilerle yol haritası belirlemek istediklerini ifade eden Güner, şunları kaydetti; “Aslında ben gençlerimizin Z kuşağı olarak adlandırılmasını doğru bulmuyorum. Gençlerimizin ne kadar hızlı düşünme kabiliyetinin olduğunun farkındayım. İçinde bulunduğumuz dijital çağda bunun en büyük etkenlerinden. “Gençler bizim yarınımızdır” sözü dilimizde pelesenk olmuş durumda. Tüm siyasiler bulundukları platformlarda hep bu sözü dile getirirler. Gençler bizim yarınımız değil, tam olarak bugünümüzdür. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da bakış açısının da böyle olduğunu biliyorum. Biz gençlerimizden alacağımız verilerle yol haritamızı belirlemeliyiz diye düşünüyorum. Tüm Bolulu Hemşerilerim ve gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.”

2 yorum yapılmış

  • Noname19 Mayıs 2021 - 20:54
    Buna kendin inanıyormusun acaba Suat. Üzgünüm o işler öyle değil,yükseliş devri bitti sen geç kaldın
  • Noname20 Mayıs 2021 - 14:02
    Aç tavuk rüyasında ambar görürmüş. O "Z kuşağı"oy moy yok diyor

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir