BOLU'DA AŞILAMA HIZLANACAK

Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Emin Demirkol, “Köroğlu diyarı Bolu’muzda bizler de bu çağrı kapsamında kollarımızı bir kez daha sıvıyoruz ve aşılama kampanyamıza hız veriyoruz” dedi.

31 Mayıs 2021

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın “Hayatımızın yeniden normalleşmesi için kolları sıvıyoruz” mesajıyla başlattığı kampanyaya, Bitlis’in çağrısı üzerine katılan Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Emin Demirkol, “Köroğlu diyarı Bolu’muzda bizler de bu çağrı kapsamında kollarımızı bir kez daha sıvıyoruz ve aşılama kampanyamıza hız veriyoruz” dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, “Hayatımızın yeniden normalleşmesi için kolları sıvıyoruz” sloganıyla paylaştığı kamu spotları, şehirler arasında bir akıma döndü. Pandemi ile mücadele kapsamında yeni bir kampanya olarak, “Kollarımızı sıvıyoruz” sloganıyla ortaya çıkan harekete Bolu İl Sağlık Müdürlüğü de katıldı. Bitlis İl Sağlık Müdürlüğü’nden gelen çağrı üzerine kamera karşısına geçen Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Emin Demirkol da Çankırı’ya seslendi. Pandemi ile mücadele kapsamında bir kere daha kollarını sıvayacaklarını belirten Demirkol, şu ifadeleri kullandı.

“Sağlık Bakanı’mız Sayın Fahrettin Koca’nın ve kadim kentimiz Bitlis’imizin kollarımızı sıvıyoruz çağrısını aldık. Tabiatın kalbi, Köroğlu diyarı Bolu’muzda bizler de bu çağrı kapsamında kollarımızı bir kez daha sıvıyoruz ve aşılama kampanyamıza hız veriyoruz. İnanıyoruz ki ülkemizde ve ilimizde Covid-19 ile mücadele de kazanan virüs değil bizler olacağız. Bu bağlamda sevgili yarenler diyarı Çankırı, sizler de kollarınızı sıvadınız mı?” diyerek sosyal medya hesaplarından destek verdi.

1 yorum yapılmış

  • Fatih 3 Haziran 2021 - 14:38
    aşı yok önce aşı getirin snovac aşısı olucaz randevu alamıyoruz aşı yokluğun dan.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir