AK PARTİ HEYETİ BU KEZ YENİÇAĞALILARLA BULUŞTU

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’in ilçe ziyaretleri kapsamındaki ikinci durağı Yeniçağa oldu.

AK PARTİ HEYETİ BU KEZ YENİÇAĞALILARLA BULUŞTU
25 Haziran 2021

Yeniçağa’da çeşitli temaslarda ve ziyaretlerde bulunan Suat Güner’e, İl Teşkilat Başkanı Ramazan Zengin, İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak, Yeniçağa İlçe Başkanı Uğur Şahin ile İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

“HEDEFLERİN ÜZERİNDE BİR PERFORMANS SERGİLENMESİ BİZİ MEMNUN ETTİ”

AK Parti Teşkilatı’nın ilçedeki ilk ziyareti Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar’a oldu. Suat Güner’e ilçede yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi veren Başkan Çağlar, “2014-2019 tarihleri arasındaki ilk dönemimde 25 projeyi hayata geçirme sözü verip toplamda 40 projeyi tamamladık. İkinci dönemimde ise 15 önemli projeye ilişkin verdiğim sözden 3’ünü tamamladım kalan 12 işin çalışmaları sürüyor. Yakın zamanda onları da tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Bu arada Yeniçağa’nın yol ve sokaklarının yüzde 99’unu asfaltladık. Yüzde 1’ini de çok kısa sürede asfaltlayacağız” dedi. Suat Güner ise AK Parti Belediyeciliği ile Yeniçağa’daki gelişim ve değişimin bariz şekilde görüldüğünü belirterek, konulan hedeflerin üzerinde bir performans sergilenmesi ve halkın bu hizmetlerden bir hayli memnun olmasının kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi.

“YANYANA VE SIMSIKI DURMALIYIZ”

AK Parti Teşkilatı daha sonra Yeniçağa Muhtarlar Derneği’nde ilçedeki muhtarlarla bir araya geldi. Burada bir konuşma gerçekleştiren İl Başkanı Güner, “Yan yana ve sımsıkı durmamız gerekiyor. Hep beraber doğru noktada buluşup ortak bir sesle hareket edersek sorunlarımızı çözeriz. Birlikte güzel, faydalı ve halkın menfaatine olacak projeler ve işler için mücadele etmeliyiz” ifadelerini kullandı. Yeniçağa Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Ergin ve diğer muhtarlar tek tek sorun ve taleplerini iletirken Suat Güner, notlarını alarak problemlerin çözümü noktasında gerekli temasları sağlayacağını kaydetti.

SUAT GÜNER ESNAF VE VATANDAŞLARLA UZUN UZUN SOHBET ETTİ

Muhtarlar ziyaretinin ardından çarşı ve pazarcı esnafını ziyaret eden Suat Güner, esnaf ve vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti. Devletin her zaman olduğu gibi pandemi sürecinde de tüm gücüyle esnaf ve vatandaşının yanında olduğu söyleyen Başkan Güner, “Aşı yaş sınırı 18’e kadar indi. Aşının yaygınlaşması ve normale dönülmesiyle ekonomik anlamda da bir rahatlama yaşanacak. Bu süreci sabrederek birlikte aşacağız” ifadelerini kullandı.

ÖNCE YENİÇAĞA SANAYİ SİTESİ SONRA YENİÇAĞASPOR’U ZİYARET ETTİ

Yeniçağa Sanayi Başkanlığı’nda Başkan Metin Arıcı ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen AK Parti İl Başkanı Güner, sanayi sitesindeki ihtiyaç ve eksiklikler giderilmesi konusunda ellerinden gelen desteği vereceklerini kaydetti. AK Parti Heyeti’nin ilçedeki son durağı ise Bolu’yu Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil eden Yeniçağaspor oldu. Yeniçağaspor Sosyal Tesisleri’nde kulüp yönetimi ile yapılan görüşmede kulübün stadyum, soyunma odası ve kamp merkezi noktasında sıkıntılarının olduğu aktarıldı. Spora ve sporculara destek anlamında elini taşın altına koyacağını belirten Suat Güner, “Bu fikri projelendirip içini doldurmamız gerekiyor. Birçok tesisi içinde barındıran kompleks şeklinde düşünülüp bu yönde bir çalışma yaparsak çok daha rahat yol alırız. Bu anlamda bir proje hazırlayıp gerekli temaslarda bulunabiliriz” diyerek bu konuda adım atmaya hazır olduğunu vurguladı.

 

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir