İYİ PARTİ BOLU'DA ÜYE SAYISINI ARTIRIYOR

İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş ve parti ekibi sahada gösterdikleri çalışma ve emeğin karşılığını almaya devam ediyor. İYİ Partililer kapı kapı dolaşarak anlattıkları parti siyasetiyle yeni üyeleri saflarına katmaya devam ediyor.

İYİ PARTİ BOLU'DA ÜYE SAYISINI ARTIRIYOR
15 Temmuz 2021

İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş ve parti ekibi durmaksızın çalışmaya devam ediyor. Esnaf ziyaretlerinden, muhtarlıklar ve ilçelere basılmadık toprak bırakmayan İYİ Partililer verdikleri emeğin karşılığını üye sayılarını arttırarak alıyor.

“SON GÜNLERDE PARTİMİZE GİDEREK ARTAN KATILIM BİZLERİ MUTLU EDİYOR”

Partilerinin büyümesinden büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Örnekbaş üye çalışmalarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener genel başkanlık düzeyinde bir ilki gerçekleştiriyor. Türkiye’nin neredeyse her karış toprağını ilçe belde köy demeden parti ekibimizle birlikte geziyor. Kapı kapı dolaşarak vatandaşımızın derdini ilk elden dinliyor. Neredeyse 24 saat çalışan Genel Başkanımızın yol arkadaşları olarak bizlerin sahadan uzak durması mümkün değil. Türkiye’nin saklanmak istenen gerçeğini bütün çıplaklığı ile anlatan partimize ve yaşadığı sorunların çözümüne sağırlaşmış iktidarın vaatlerine kanmayan vatandaşımız Türkiye’nin İYİ’lik hareketine teveccüh gösteriyor. Cesurlar hareketinde saflarını tutuyor. Son günlerde partimize giderek artan katılım bizleri mutlu ediyor. Gün geçtikçe daha fazla büyüyeceğimizden, temsil ettiğimiz söz hakkının giderek daha da artacağından hiç şüphemiz yok. Vatandaşımıza bize gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. İYİ’ler mutlaka kazanacak.”

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.