TANJU ÖZCAN'DAN O VEKİLE SERT SÖZLER

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, polise "şerefsiz" diyen AK Parti Mersin Milletvekili ZEynep Gül Yılmaz'ı ve Mersin Valiliği'ni sert bir dille eleştirdi.

23 Ağustos 2021

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, sosyal medya hesabından aracı durdurulan AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz’ın polise hakaret ettiği görüntüleri paylaştı. AKP'li Yılmaz görüntüde "Ekibe tükürürüm ya. Böyle terbiyesizlik mi olur. Ne zaman Erdemli’ye gelsem bu pislikle uğraşıyorum. Bana adını verir misin. Şerefsiz" ifadelerini kullandı. CHP'li Başarır, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve AKP’yi etiketleyerek “Bu görüntülere verecek bir cevabınız var mı?” diye sordu. Başarır, iki polisin yaşananların ardından açığa alındığını yazdı. Mersin Valiliği, Başarır'ın konuyu 'çarpıttığı' açıklamasını yaptı.

BAŞKAN ÖZCAN DA TEPKİ GÖSTERDİ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Milletvekili Gül Yılmaz ve Mersin Valiliği'ni kınadı. Özcan, "Vekil milletin değil, Vali devletin değil ama şunu herkes bilsin TC’de kimsenin kişisel mülkü değil. Gücünü milletten değil, saraydan alan vekilli ve koltuk sevdasına düşmüş Mersin Valisini kınıyorum. Görevi başındaki kahraman Türk Polisini küçük düşürmeye kimsenin gücü yetmez." ifadelerine yer verdi.

1 yorum yapılmış

  • Fatih23 Ağustos 2021 - 17:30
    Bakın burada hukuksuzluk var. Milletvekili kimliğini gösterdikten sonra bu polisin arabayı bekletme hakkı yok. Burada provakosyon var.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir