BOLUSPOR'DA TARAFTARLAR İSYAN BAYRAĞINI ÇEKTİ

TFF 1. Lig ekiplerinden Boluspor'da, taraftarlar kötü gidişatın sonrasında kulüp başkanından yöneticilere kadar herkesi istifaya davet etti.

BOLUSPOR'DA TARAFTARLAR İSYAN BAYRAĞINI ÇEKTİ
30 Ağustos 2021

Ligde geride kalan iki haftada puan alamayan ve ligin dibinde yer alan Boluspor'da taraftarlar ayağa kalktı. Cadde 14 Taraftar Grubu yazılı bir açıklamada bulunarak takımdaki herkesi istifaya davet etti.

İşte taraftar grubunun yapmış olduğu o açıklama; "Bizler Boluspor aşığı insanlar olarak yaklaşık 1 senedir mevcut yönetim ve teknik heyeti şanlı armamıza layık bir şekilde yönetecek diye bekliyoruz. Ama bugüne baktığımızda, oynanan futbol sergilenen mücadelenin geçen seneden bir farkının olmadığını, ileri ki günler içinde bir umut taşımadığını üzülerek görüyoruz. Teknik heyet milli maç arasından sonra hazır olacağız diye beyanat veriyor. Başkan dememiş miydi 'iskelet kadromuz hazır' diye! Madem iskelet kadro hazırdı Reha hoca neyin yeniden yapılanmasından bahsediyor. Bir tane yönetici çıkıp sormuyor mu 'Hocam sen 1,5 aydır ne yaptın?' diye. Takımın hazır olması için ikinci yarıyı mı bekleyelim? Bizim artık sabredecek gücümüz kalmadı. Başkan sezon başında bu sene son senemiz demişti, doğru olacak heralde. Seneye ikinci ligde kırmızı grupta beyaz grupta mıyız diye yerimizi arayacağız. İstifa da bir hizmettir. Yapamıyorsanız ki yapamıyorsunuz istifa edin. Bu camia sahipsiz kalmaz, illaki bir yönetim çıkar, bu takım için gerekeni yapar. Bizler başarı aşığı insanlar değiliz, şu an kulüpteki birçok kişi Alibeyköyleri,Amasyaları,Küçükköyleri, yaşamamıştır, bilmez. Biz yine yaşarız siz o dönemlerde yoktunuz,yine olmamanız dileğiyle..."

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir