TANJU ÖZCAN TÜM KADINLARDAN ÖZÜR DİLEDİ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kendisinden yardım isteyen tesettürlü kadınla ilgili anlattığı anısının büyük tepki çekmesinin ardından özür diledi.

1 Eylül 2021

Belediye Melis Toplantısı'nın ardından açıklamada bulunan Tanju Özcan, "Armağan Çağlayan'ın programına katıldım. Bu zaten magazin ağırlıklı bir program. Orada da bana en büyük hayalimin ne olduğunu ve ne yapmak istediğimi sordu. Hiçbir siyasetçi Siyasetin mizahi yönlerini öne çıkartan bir kitap yazmadı. Benim de siyasetçi olarak çok fazla mizah dolu anılarım var. Bunları söyledim orada. Hatta bununla ilgili kitap yazmak istediğimi söyledim. "Aklınıza gelen en komik anınızı anlatır mısınız?" dedi. Aklıma bu geldi. Keşke gelmeseydi. Bu anıyı anlattığım için üzgünüm. Benim gibi tecrübeli bir siyasetçinin böyle bir anıyı orada anlatmaması gerekiyordu. Benim orada amacım kadınları rencide etmek falan değil. Ama bundan dolayı gerçekten samimiyetle üzüntü duyan kadınlar varsa, bu anlattıklarımda siyasi olarak değil de samimi olarak üzülen kadınlar ve dernekler varsa onlardan da özür dilemek düşer bana." dedi.

3 yorum yapılmış

  • hani la özür1 Eylül 2021 - 23:03
    "özür dilemek düşer bana." diyor ama özür dilemiyor açıkça özür diliyorum demesi gerekiyor ama fırıldak olunca normal tabi.
  • CHP budur1 Eylül 2021 - 23:34
    İstanbul'da ekrem iki yılda belediyeyi iflasa sürükledi. İzmir yıllardır rezil perişan, Bolu da Tancu iki yıldır Alaaddinin belediyecilik yatırımlarının ve hazır altyapısının ekmeğini yiyor. Şımarık Tancu saçma sapan gündemlerle ergen psikolojiyle Boluyu Türkiyeye rezil ediyor. Arkadaşlar chp budur. Mazallah bunlara iktidarı verdiğimiz anda bir yıla kalmaz koca ülkeyi rezil perişan ederler. Küfür hakaret içki yolsuzluk tecavüz hepsi var
    %25 %75   (Toplam 4 oy kullanıldı.)
  • Ahmet2 Eylül 2021 - 01:27
    Olmadı başkan sana yakışmadı bu sözler
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir